konfiguracja do gry Spyro 2 Riptos Rage

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
master_231
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 10 lipca 2005, 12:15
Kontakt:

konfiguracja do gry Spyro 2 Riptos Rage

Post autor: master_231 »

Ludzie pomuszcie mnie biednemu ludziowi bo ja nie wiem jak mam skonfigurowac emulatora do gry spyro 2 jak włanczam gre to mnie biednemu ludziowi czarny ekran sie pokazuje i nic sie nie dzieje
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Zanim mnie krew zaleje i przewala mi sie wszystkie flaki, odpowiem na Twoja wiadomosc.

Czarny ekran, to powszechny problem. Przyczyn takiego stanu rzeczy moze byc multum. Poczytaj sobie FAQ, przesledz chocby ten temat, albo jeden z kilkudziesieciu innych, traktujacych o tym samym zagadnieniu.

A teraz odpowiem na pierwszy akapit mojej wiadmosci. Dosyc mam tematow zasmiecajacych forum. Dzien w dzien widze nowy watek, w ktorym biedny ktos ma black screen'a i nie wie jak jemu zaradzic. Szkoda, ze nie chce sie czytac, bo na stronie materialow pomocniczych jest tona. Jesli nie na forum, to w dziale Artykuły.

Niestety smiecenia na forum nie bedzie. Bede kasowal podobne temu tematy, bo wszystko juz zostalo powiedziane. Mozna zglaszac niedopowiedzenia, mozna pisac, gdy naprawde jest z czyms problem i nie bylo do tej pory rozwiazania. Mozna pisac o roznych rzeczach, ale na litosc - nie milion razy o tym samym.
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

2BII!2B
ODPOWIEDZ