Destruction Derby

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
Cziki
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 22 października 2005, 12:37
Kontakt:

Destruction Derby

Post autor: Cziki »

Mam problem z tą grą....Po intro i ekranem ładowania POjawia się menu-tylko że go nie wiedać. Są tylko jakieś prześwity co pare sekund których nie widać. Co zrobić?
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Wypisz tu pluginy, wersje emulatora i BIOS, ktorego uzywasz. A taka rada w ciemno - po zmianie pluga graficznego na software'owy wszelkie babole, przeswity i inne takie powinny zniknac.
Cziki
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 22 października 2005, 12:37
Kontakt:

Post autor: Cziki »

wersja Biosu - SCPH1001
plugin graficzny - Pete's DX6 D3D Driver 1.75
plugin dźwiękowy - ePSXe SPU core 1.5.2.
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Wtyczke graficzna zmien na Pete's OpenGL 1.7x - zakladam, ze masz odpowiednia karte graficzna [ATI / nVidia / ...]. Gotowa, optymalna konfiguracje tego plugina masz tutaj. Jesli koniecznie chcesz uzywac Pete's D3D, to proponuje pobawic sie ustawieniami sekcji "Compatibility" tego pluga.
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Cziki pisze:wersja Biosu - SCPH1001
A ja proponuje zmianę na SCPH7502 bo z tego co pamiętam testowałem ten tytuł na tym włąśnie BIOSie i chodził prawidłowo.
2BII!2B
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Ja testowalem na SCPH-7502 i rowniez chodzil prawidlowo.
ODPOWIEDZ