Vatar pisze:A ja blagam niech ktos mi wytlumaczy (moze byc jak najglupszemu czlowiekowi na swiecie ) jak skonfigurowac ePSX abym mogl grac bez problemow w "Legend of Dragon".
Zgodnie z zyczeniem: Balcerowicz musi odejsc!
Vatar pisze:Zwiedzilem juz chyba wszystkie tematy z tym zwiazane i nie spotkalem takiego oporu z urouchomieniem tej gry jak u mine
Bo generalnie nie ma zadnych oporow, o ile posiada sie odpowiednio skonfigurowany emulator, odpowiednia wersje gry i odpowiedni sprzet. No wlasnie - sprzet. Dlaczego nie podales zadnej informacji o specyfikacji posiadanego komputera?
Ja bym zaczal od zrzucenia gry do ISO, czyli obrazu. Jak to zrobic, napisane jest w co drugim temacie tego dzialu, a takze w Artykułach sekcji
PlayStation. A dzwiek nalezy wlaczyc, bo co to za granie w jRPGa bez dzwieku...
Vatar pisze:P.S.
Nie moge tez znalezc Pete's OpenGL 1.75. Jesli to wina tego ze nie posiadam akurat tego pugina (obecnie mam Pete's OpenGL 1.72) to prosze o jakiegos linka aby sciagnac ww wersje.
Przeciez mamy Download na stronie. PlayStation > Download > Pluginy - tam znajdziesz wszystko, czego potrzeba.
Upraszam o rozpisanie konfiguracji sprzetowej PeCeta, bo bez tego trudno cokolwiek poradzic. Tzn. mozna, ale wiazaloby sie to z pisaniem ciut przydlugiego wywodu.