Problem z Rayman

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
klapek
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 21 sierpnia 2006, 14:27

Problem z Rayman

Post autor: klapek »

Witam jestem nowym uzytkownikiem co mozna poznac po postach;]
I mam taki problem mam gre Rayman na PS1 uzywam emulatora ePSXe 1.5.2
kiedy wlanczam Raymana pojawia mi sie napisa UBISOFT i nic sie dalej nie dzieje czekam tak ze 3 minuty i nadal nic wiecie mzoe jaka jest tego przyczyna??
Moze mam zly emulator ale inne gry mi chodza bez klopotu a biosa uzywam scph7502;]
Z Gory dziekuje za pomoc;]
Awatar użytkownika
Misiek
User
User
Posty: 47
Rejestracja: 15 kwietnia 2006, 17:11

Post autor: Misiek »

Moze rzeczywiscie wina emulatora nie lepiej sciagnac ePSXe 1.6?
klapek
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 21 sierpnia 2006, 14:27

Post autor: klapek »

na 1.6 to było to samo;/
ale sprobuje ejszcza raz;]

c.d. sprawdzilem na 1.6 tez nie dziala znaczy dziala ale pisze caly czas UBISOFT tak samo jak w 1.5.2:(
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Z grą nie miałem do czynienia więc napiszę jedynie iż można spróbować:
a) użyc innego BIOSu np. SCPH-1001
b) zrzucić grę na dysk
c) ewentualnie wypróbować grę na innym emulatorze np. PSXeven
2BII!2B
Awatar użytkownika
Muzzy^F8
Senior
Senior
Posty: 227
Rejestracja: 20 czerwca 2003, 05:08

Post autor: Muzzy^F8 »

A jesli to sciagane z netu (lepiej nie przyznawaj) to dojsc do wniosku, ze moze byc jakis dziwny rip co pod emulatorem nie pojdzie.
Obrazek
Obrazek
Fear my anger. Fear my power.
I'm Dark Angel undercover.
klapek
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 21 sierpnia 2006, 14:27

Post autor: klapek »

nie mam orginalna gre(pozyczona od kumpla:P)
sprubuje jednak z tym innym biosem a potem z innym emulatorem;]

sprobowalem z nowym emulatorem i nowm biosem i nic;/
a co to jest ten rip??
da sie to jakos naprawic??
Awatar użytkownika
Spojler
Junior
Junior
Posty: 26
Rejestracja: 12 czerwca 2006, 22:55

Post autor: Spojler »

To wyprubuj przynajmniej czy ci pujdzie na VGS - Virtual Game Station przy tym emulatorzy chodzi więkrzość gier!!! Możesz chocoiaż sprubować
ODPOWIEDZ