Tekken 3

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
Awatar użytkownika
Bati
Moderator
Moderator
Posty: 319
Rejestracja: 10 lutego 2003, 20:40

Post autor: Bati »

LOL dobry musisz być skoro "przeszedłeś tryb survival" :D
And remember, the respect is everything }:->
I am watching U.

PAN RURA
Arlith

Post autor: Arlith »

A sądzisz ze to nie mozliwe??:) (czepiasz sie slow zamiast pomoc koledze graczowi :()
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Arlith pisze:A sądzisz ze to nie mozliwe??:) (czepiasz sie slow zamiast pomoc koledze graczowi :()
Ja się tak grzecznie zapytam... Ile trzeba grać, by przejść tryb survival :twisted: :?:
Arlith

Post autor: Arlith »

Znacznie więcej niz grales do tej pory ;):D
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Po przejsci time atack, survival, czy force mode, wylacza mi sie emulator pokazujac "SPEC Opcode 30 UNK".
1. A korzystałeś wcześniej z PEC - on lubi wywalić taki błąd... jeśli Twoja odp. jest twierdząca to nie pomoże nic innego jak ponowne skonfigurowanie emulatora (usunięcie z rejestru wpisów z ustawieniami ePSXe i wtyczek i skonfigurowanie wszystkiego na nowo.)
2. Spróbuj zmienić BIOS
3. Spróbuj zrzucić grę do ISO i uruchomić z dysku.
2BII!2B
st1l
Junior
Junior
Posty: 6
Rejestracja: 04 sierpnia 2003, 07:25

Post autor: st1l »

Dziś pierwszy raz zagralem w Tekkena. No i mam takie pytanko czy w tej grze jest cos takiego jak ''Blok"
Awatar użytkownika
Bati
Moderator
Moderator
Posty: 319
Rejestracja: 10 lutego 2003, 20:40

Post autor: Bati »

LOL, trzymasz strzałkę/kontroler DO TYŁU i to wszystko (oczywiście robisz to jak widzisz że masz zostać udeżony :P).
And remember, the respect is everything }:->
I am watching U.

PAN RURA
st1l
Junior
Junior
Posty: 6
Rejestracja: 04 sierpnia 2003, 07:25

Post autor: st1l »

dzięki Bati jestem początkujacy choć ''naście '' już nie mam :]
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

jasne że jest :D są nawet dwa sposoby na wykonanie tego ruchu
1. nic nie robisz
2. cofasz się w tył (od przeciwnika)
gdy ten uderza, a postać autonomicznie będzie blokować... Na nic to jednak, gdy przeciwnik wykona na Tobie "rzut". :)
2BII!2B
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Jeśli chodzi o rzuty, bardzo łatwo się z nich uwolnić naciskając przyciski odpowiedzialne za wykonanie rzutu, króóry serwuje nam przeciwnik (ja on daje 2_4 to i my walimy 2_4 - postacie odskakują).
Co do blokowania... He he, po co blokować ? Najlepiej wyuczyć się technik wchodzących na CH albo przechwytów... i wtedy czarować qmpli :)
ODPOWIEDZ