Witam wszystkich
Jest to mój pierwszy temat i przechodzę od razu do sedna sprawy, mianowicie mam emulator ePSXe, ściągnąłem z internetu Crasha 3, odpalam, wszystko w porządku, gra chodzi ale w jakimś bardzo przyśpieszonym tempie, co jest tego przyczyną??
Bardzo proszę o odpowiedź
z góry dziękuję i pozdrawiam
Crash Bandicoot 3 POMOCY :(((
Ech...dokładnie - nowy...który na dodatek nie czyta regulaminu .
Podaj jaki masz sprzęt i ustawienia....
Z tego co narazie podałeś to najwidoczniej masz za dobry komputer (w tych czasach to doprawdy dziwne
) i trzeba ustawić prędkość emulacji (fps). Ta opcja jest dostępna w pluginie graficznym.
Dokładniej nie bede tego opisywać bo jak już wspomniałem, nie wiem co za "sprzęciora" masz
Podaj jaki masz sprzęt i ustawienia....
Z tego co narazie podałeś to najwidoczniej masz za dobry komputer (w tych czasach to doprawdy dziwne

Dokładniej nie bede tego opisywać bo jak już wspomniałem, nie wiem co za "sprzęciora" masz

-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Takimi rzeczami nie nalezy sie chwalić - jest to nie tylko niekulturalne, ale niezgodne z regulaminem. Pierwsze ostrzeżeniemam emulator ePSXe, ściągnąłem z internetu Crasha 3
Ustawienia wtyczki wideo, dokładnie rzecz ujmując ograniczenia fps`ów (fps limit) bądź procesor (na dwurdzeniowcach tudzież prockach z HT emulator chodzi 2xszybciej niż powinien). Sprawa została poruszana kilkakrotnie, co więcej Regulamin jasno stwierdza gdzie nalezałoby szukać odpowiedzi zamiast zakładać kolejny temat....gra chodzi ale w jakimś bardzo przyśpieszonym tempie, co jest tego przyczyną?
Drugie ostrzeżenie, nastepnego nie będzie więc przed kolejnym postem zalecam dogłębną lekturę Regulaminu.
2BII!2B