Crash Bandicoot 3 POMOCY :(((

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
fmxer
Nowicjusz

Crash Bandicoot 3 POMOCY :(((

Post autor: fmxer »

Witam wszystkich
Jest to mój pierwszy temat i przechodzę od razu do sedna sprawy, mianowicie mam emulator ePSXe, ściągnąłem z internetu Crasha 3, odpalam, wszystko w porządku, gra chodzi ale w jakimś bardzo przyśpieszonym tempie, co jest tego przyczyną??
Bardzo proszę o odpowiedź
z góry dziękuję i pozdrawiam
Awatar użytkownika
Zardon
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Zardon »

Ech...dokładnie - nowy...który na dodatek nie czyta regulaminu .
Podaj jaki masz sprzęt i ustawienia....
Z tego co narazie podałeś to najwidoczniej masz za dobry komputer (w tych czasach to doprawdy dziwne :D) i trzeba ustawić prędkość emulacji (fps). Ta opcja jest dostępna w pluginie graficznym.
Dokładniej nie bede tego opisywać bo jak już wspomniałem, nie wiem co za "sprzęciora" masz :P
Obrazek
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

mam emulator ePSXe, ściągnąłem z internetu Crasha 3
Takimi rzeczami nie nalezy sie chwalić - jest to nie tylko niekulturalne, ale niezgodne z regulaminem. Pierwsze ostrzeżenie
gra chodzi ale w jakimś bardzo przyśpieszonym tempie, co jest tego przyczyną?
Ustawienia wtyczki wideo, dokładnie rzecz ujmując ograniczenia fps`ów (fps limit) bądź procesor (na dwurdzeniowcach tudzież prockach z HT emulator chodzi 2xszybciej niż powinien). Sprawa została poruszana kilkakrotnie, co więcej Regulamin jasno stwierdza gdzie nalezałoby szukać odpowiedzi zamiast zakładać kolejny temat....

Drugie ostrzeżenie, nastepnego nie będzie więc przed kolejnym postem zalecam dogłębną lekturę Regulaminu.
2BII!2B
ODPOWIEDZ