(KEYS) Z wiekszoscia gier w plikach iso nie mam problemu z ich odpaleniem jedynie z tymi. Jesli ktos ma wieksze pojecie niz ja to prosze o pomoc bede wdzieczny.
Pozdrawiam Pejotl

Nie ma się czym chwalić.. Zalecam lekturę regulaminu i profilaktycznie przyznaje pierwsze ostrzeżenie [no co, już dawno żadnego nie dałem :]sciagnalem sporo gier na psx'a do emulacji...
A to ciekawe, bo jak mniemam nawet nie wiesz co ściągnąłeśNazwa tych plikow to (EBOOT.PBP)
Nie wypada się chwalić, że się kradnie oprogramowanie.nie wypada sie chwalic co i skad sie ma.
Nie to żebym nakłaniał, zmuszał albo stał z ruzgą nad czyjąś głową, ale to forum teoretycznie ma też kilka działów niezwiązanych z emulacją. Jak jesteś ambitną osobą to możesz podjąć się zadania wciągnięcia paru osób w dysputę o kulturze, sztuce, kobietach... czy co tam sobie wymyślisz. Nie będzie to łatwe zadanie, ale jak to się mówi do odważnych świat nalezyMam nadzieje ze bede mial jeszcze okazje napisac pare postow jesli trafi sie jakis problem...chodz za duzo ich nie mam ten byl jedyny.