Tekken 3

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
A-JaX

Tekken 3

Post autor: A-JaX »

Dlaczego przy kazdej probie właczenie Tekkena 3 komp mi sie zawiesza :evil: :cry: :evil:
Mortus
Administrator
Administrator
Posty: 840
Rejestracja: 05 września 2002, 17:35

Post autor: Mortus »

Nie wiem :) - a poza tym ludzie kochani są już trzy tematy o Tekken 3 - nie możecie pisać w jednym zamiast zakładać ciągle nowe??
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Re: Tekken 3

Post autor: BzyRes »

Mortus pisze:(...)a poza tym ludzie kochani są już trzy tematy o Tekken 3 - nie możecie pisać w jednym zamiast zakładać ciągle nowe??
...i na litość boską, NAUCZCIE SIę PODAWAć PRZY SWOICH POSTACH PEŁEN WYKAZ PLUGIN"ÓW, KONFIGURACJę SPRZęTOWĄ ORAZ OS JAKIEGO UŻYWACIE
A-JaX pisze:Dlaczego przy kazdej probie właczenie Tekkena 3 komp mi sie zawiesza
Czytaj powyżej :evil: ...
Mortus
Administrator
Administrator
Posty: 840
Rejestracja: 05 września 2002, 17:35

Post autor: Mortus »

Nie nerwowo BzyRes ;-)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Mortus pisze:Nie nerwowo BzyRes ;-)
To niekiedy pomaga :wink: :lol:
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5223
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

popieram powyższe wypowiedzi - proszę pisać w poprzednich tematach.
No i temat zamknięty
2BII!2B
Zablokowany