GranTurismo2

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
pejotle
Nowicjusz

GranTurismo2

Post autor: pejotle »

Witam wszystkich...mam taki maly problem z granturismo2 mianowicie chodzi mi o to ze kiedy sie scigam z innymi autami a one sie oddala troche dalej to nie widze samochodu tylko jadacy kwadrat. Prosze o pomoc i podanie mi odpowiedniego pluginu dla tej gry. :oops:

Serdecznie dziekuje i pozdrawiam 8-)
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator

Post autor: BzyRes »

nie widze samochodu tylko jadacy kwadrat.
Jakiś screen by się przydał. Bo trudno wyczuć, czy to błąd w wyświetlaniu grafiki, czy widzisz Gran Turismo 2 inaczej niż wygląda.
Prosze o pomoc i podanie mi odpowiedniego pluginu dla tej gry.
Widać, że nie raczyłeś nawet zajrzeć do Listy Kompatybilności. Rzuć oknem tutaj. Tylko się nie pokalecz.

P.S. Podane pluginy możesz, a nawet powinieneś zastąpić ich nowszymi wersjami.
Awatar użytkownika
Muzzy^F8
Senior
Senior

Post autor: Muzzy^F8 »

Ja mialem takie "problemy" z GT2 jak ustawilem w OpenGL2 wszystko na doladowanie - czyli rozdzialki tekstur na 2xSal i Resolution na Very High - po prostu przy wiekszych wspomaganiach poprawy rozdzielczosci widac jak programisci zrobili samochody w oddali. :twisted:

Ustawic wszystko na normalne ustawienia bez "doladowan" i owszem dalej beda kwadraty, ale sie tak nie beda rzucac w oczy te zmiany obiektow uzaleznione od odleglosci od gracza. ;)
Obrazek
Obrazek
Fear my anger. Fear my power.
I'm Dark Angel undercover.
ODPOWIEDZ