Dziwny problem z DRIVER 2

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
DRIVERPL
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 31 marca 2007, 16:30

Dziwny problem z DRIVER 2

Post autor: DRIVERPL »

hmm mam nastepujący problem, otórz załanczam sobie gierke wszystko ładnie pieknie, ustawienia moge sobie robic w menu i reszte tez, gra tez normalnie chodzi, ale gdy chce wejsc w sejwowanie gry lub loadowanie, włancza mi sie czarny obraz i nic nie widac, tylko jakies dzwieki, to cos tam wybieram w ciemno i spowrotem mam strone główną, poprostu niewidac tego okna, w innych grach normalnie to działa, takze z grą niemam problemów, tylko z sevami, brak tego okna - czarne tło, czytałem to co jest na forum ale takiego rpoblemu tu nieznalazłem, dlatego pisze, moze ktos bedzie wiedział oco chodzi,

dodam ze mam ePSXe 1.6.0
a komp GForce MX440, 512 MB Ram, 1,67 GHz, AMD Athlon, XP, SP2
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Podaj jeszcze wykaz pluginów. Albo zmień od razu na optymalne zestawienie, tzn. Pete`s OpenGL / Eternal SPU / P.E.Op.S. CDR i zastosuj konfigurację analogiczną do tej.
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Tak na początek:
viewtopic.php?t=1647

a ode mnie >
we wtyczce graficznej ustaw opcję "Framebuffer access" na wartość 4... ew. można też zmienić "Framebuffer texture" na 0.
2BII!2B
Awatar użytkownika
arek000
Junior
Junior
Posty: 16
Rejestracja: 04 maja 2007, 09:45

Post autor: arek000 »

mialem ten sam problem, to wina emulatora, ściągnij sobie psx v1.11 , bo on lepiej czyta piraty i na nim będzie wszystko normalnie.
ODPOWIEDZ