Brak glosu w ff7

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
Adikos
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 07 sierpnia 2007, 19:02

Brak glosu w ff7

Post autor: Adikos »

Mam problem z glosem w ff7 a mianowicie wszystko bylo ok dopuki nie wylaczylem glosu <odhaczylem> aby pogadac z kumplami na ventrillo... po tym nawet po wlaczeniu juz 0 dzwiekow :/ co robic??
reggi3
User
User
Posty: 35
Rejestracja: 29 lipca 2007, 14:19

Post autor: reggi3 »

moze sprobuj innym plugiem
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Czyżbyś używał Eternal SPU, a sama grę odczytywał za pomocą "usługi" SaveState [F3]?
Adikos
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 07 sierpnia 2007, 19:02

Post autor: Adikos »

dokladnie tak .... a próbowałem z różnymi pluginami : jest jakis sposob czy poprostu musze skonczyc gre bez glosu??;/
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5220
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Załaduj grę z memorki zamiast z opcji SaveState. Jeśli save na karcie masz bardzo stary to - załaduj z SS, przejdź bez dźwięku do najbliższego save-pointu, zapisz na memorkę, po czym wyjdź z emulatora (włącz dźwięk jeśli nie zrobiłeś tego wcześniej, przyda się też restart programu po zmianie ustawień) po czym uruchom ePSXe ponownie i wczytaj stan gry z memorki.

Powinno zadziałać.
2BII!2B
Adikos
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 07 sierpnia 2007, 19:02

Post autor: Adikos »

dzieki wielkie juz dziala :)
ODPOWIEDZ