Bledy w spyro 3 na emulatorze

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
pawlukins
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 02 listopada 2007, 20:54

Bledy w spyro 3 na emulatorze

Post autor: pawlukins »

gra chodzi swietnie ale gdy wchdze do levelu kamiennego lub wodnego w 1 poziomie to wyskakuja mi bledy typu nie wysylaj albo emulator sie wylacza. Sprawdzalem juz wiele emulatorow oraz 2 wersje gry i nie wiem w czym tkwi problem. Prosze o pomoc :cry:
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5220
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

1) A zmienić BIOS próbowałeś?
2) wile emulatorów tzn? PSXeven, pSX i SSSPSX ja bym wypróbował w pierwszej kolejności.
3) choć gra ponoć pracuje dobrze na ePSXe:
http://www.psemu.pl/psx.php?dzial=Kompa ... ytul&id=94
2BII!2B
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

i nie wiem w czym tkwi problem
Jakie wersje, przyznaj się. Ze sklepu czy z sieci?
pawlukins
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 02 listopada 2007, 20:54

Post autor: pawlukins »

no to chyba jest broblem biosu tylko nie moge znalezc odpowiednich do spyra 3 :( . Co do emulatora - to samo na wszyskich)
Eysmond
Moderator
Moderator
Posty: 474
Rejestracja: 11 lutego 2007, 12:03

Post autor: Eysmond »

no to chyba jest broblem biosu tylko nie moge znalezc odpowiednich do spyra 3
Nie ma czegoś takiego jak bios do konkretnej gry
A grę kupiłeś/pożyczyłeś oryginalną czy z sieci?
pawlukins
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 02 listopada 2007, 20:54

Post autor: pawlukins »

mialem bios scph7502.bin i na nim zacinala mi sie gra w planszach ktore podalem, gdy zmienilem na inne typu 1000,1001, 5000,5500,7000 gra zaczela zacinac mi sie jeszcze we wczesnijszych planszach i teraz zacina sie nawet na 7502(gdzie wczesniej dzialalo). Nie wiem co sie dzielje. A co do wersji- sciagnelem 2 z internetu ok 560 mb i 740 mb i obie nie dzialaja
Eysmond
Moderator
Moderator
Posty: 474
Rejestracja: 11 lutego 2007, 12:03

Post autor: Eysmond »

A co do wersji- sciagnelem 2 z internetu ok 560 mb i 740 mb i obie nie dzialaja
Tak to jest jak się sciąga nie wiadomo co
Lepiej zakup oryginalną płytkę na allegro albo pożycz od kogoś kto ma działającą wtedy nie powinno być problemu
ODPOWIEDZ