MK3 z kazyy

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
mrowa

MK3 z kazyy

Post autor: mrowa »

Nie wie ktos jak odpalic Mortal Kombat 3? Wszystko jest dobrze do chwili kiedy zaczyna sie walka. W tym momencie zamiast "FIGHT" gra sie zawisza, zawodnicy stoja naprzeciwko siebie i kiwaja sie gotowi do walki ale nic sie nie dzieje. Probowalem na ePSXe i na VGS.
Mortus
Administrator
Administrator
Posty: 840
Rejestracja: 05 września 2002, 17:35

Post autor: Mortus »

Skoro jak napisałeś gierka jest z Kazy, to to może być główna przyczyna (soft z kazy często gęsto nie działa). Możesz też popróbować ze zmianami ustawień plugina graficznego.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
alien
Senior
Senior
Posty: 210
Rejestracja: 03 marca 2003, 18:45

Post autor: alien »

Właśnie.JA sAM TYO ZNAM bo mi gry z kazy nie wyswietlaja np. filmikow.Ale jak co to temat Gry z Internetu.To tłumaczy wszystko.
ze zmianami ustawień plugina graficznego.
Wydaje mi się , ze skoro wszystko dziła do czasu FIGHT'a to jest to wina kazy nie pluginu
Obrazek
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Niektórzy to mają pecha...
Założy taki osobnik temat i czeka aż ktoś odpowie... zasady forum nie zabraniają odpowiadać na pytania związane z rippami (zabraniają natomiast pytać i pisać skąd je ściągnąć) i czasami odpowiedzi mają główę...
Sęk w tym, że osobiście nie popieram ściągania gier z netu (jak każdy dobrze wie) - powód jest na samej górze działu Gry... i niestety jak natknę się na taki temat to nie robię nic innego jak go:

ZAMYKAM
[życzę więcej szczęscia następnym razem - obym nie oglądał więcej Twoich postów]
A na koniec mała rada, która rozwiąże Twój problem > ZAŁATW SOBIE PEŁNĄ WERSJę GRY :!:
2BII!2B
Zablokowany