Mam pewnie pytanie odnośnie emulacji gry MoH: Undeground. Otóż jak można to prosze mi powiedzieć jak wygladą emulacja tej gry gdyż w dziale ''Kompatybilność'' Odnalazłem tylko pierwszego Medal Of Honor. Do emulacji używać programu ePSX tak? Wybaczcie ale zabardzo sie na tym nie znam a chętnie powspominał bym stare dobre czasy z szaraczkiem. Oraz jak można to prosze mi powiedziec jakich Pluginów użyc aby wszystko pięknie chodziło i czy tych naprzykład od pierwszego MoH. Na wszelki wypadek podam mój sprzęt:
Karta Graficzna: GeForce 8600GT 512MB
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.2GHZ - nie wiem jaki symbol E
Ram: 2 GB DDR2
Pozdrawiam i proszę o odpowiedz bo mam zamiar ***kupić tą grę a nie wiem czy jest sens

A i jeszcze teraz tak czytam to forum i mam nadzieje, że na tym sprzecie grafika bedzie taka jak ta gra wygląda? Wiecie też mi na tym zależy ale jakiej grafiki można wymagac od takiej gry

[mod]*** kupowanie to jedyna słuszna i tolerowana na tym forum droga nabywania gier :] ... a tak na serio - co robisz to Twoja sprawa, ale powstrzymaj się od takich wypowiedzi bo nie są one ani powodem do dumy, ani mile widziane na PSEmu.pl
/w_m[/mod]