Chrono Cross - filmiki

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
Mortus
Administrator
Administrator
Posty: 840
Rejestracja: 05 września 2002, 17:35

Post autor: Mortus »

A może teraz juz piraci wprowadzają swoje zabezpieczenia, żeby nikt bezprawnie nie ukradł im ciężko ukradzionej od innych własności ;-)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
szczepan
Junior
Junior
Posty: 5
Rejestracja: 28 sierpnia 2003, 08:45

Post autor: szczepan »

A nieda sie jakoś ominąć tego błędu dzięki jakiejś opcji w pluginach????
Mortus
Administrator
Administrator
Posty: 840
Rejestracja: 05 września 2002, 17:35

Post autor: Mortus »

Powtórzę to co powiedziałem już wcześniej - moim zdaniem to jakaś rysa albo ogólnie źle nagrana płyta. Jeśli to pierwsze to może innym progsem ci ten obraz uda się zrobić, jeśli to drugie to masz 2 wyjścia:
1 - ściągnięcie od kogoś save, zrobionego po tym feralnym momencie (i miejmy nadzieje że to tylko w tej chwili wszystko się wiesza)
2 - wywal płytę i kup nową, która nie będzie miała tego błędu (sugeruję oryginał :twisted:)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
szczepan
Junior
Junior
Posty: 5
Rejestracja: 28 sierpnia 2003, 08:45

Post autor: szczepan »

no to ma ktoś save z chrono crossa który jest po tym jak serge przemienia sie ciałem w lynxa???
Mortus
Administrator
Administrator
Posty: 840
Rejestracja: 05 września 2002, 17:35

Post autor: Mortus »

Skoro to już tu napisałeś, to po kiego zakładałeś nowy temat?
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
szczepan
Junior
Junior
Posty: 5
Rejestracja: 28 sierpnia 2003, 08:45

Post autor: szczepan »

Sorki ale chciałem żeby wszyscy zobaczyli:))

P.S PRZEPRASZAM
Mortus
Administrator
Administrator
Posty: 840
Rejestracja: 05 września 2002, 17:35

Post autor: Mortus »

No widzisz, a ja niedobry skasowałem i nikt nie zobaczył :twisted:
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Awatar użytkownika
MVT
Senior
Senior
Posty: 168
Rejestracja: 11 kwietnia 2003, 21:19
Kontakt:

Post autor: MVT »

Wpadłeś Mortus :twisted:!
Ja widziałem 2 prawie takie same posty ale nie chciało mi się pisać tego co ty:
Skoro to już tu napisałeś, to po kiego zakładałeś nowy temat?
Trochę żeś to chłodno napisał, bryyy :wink:.
;> Steel POWAH ;>
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

szczepan pisze:zrzuciłem tą gre do obrazu ale przy 70 % wyskoczyło kilka błędów że coś tam w sektorze niemożna odczytać a później normalnie sie dokończyło.
Ta płyta jest chyba zabnezpieczona przed kopiowaniem i może dlatego był ten błąd???. Tą płyte mam piracką i prosze powiedzcie co można zrobić aby niebyło tego błędu przy tworzeniu iso
CloneCD poradzi sobie z większością rys (u mnie bez problemu sczytuje i poprawia błedy nawet z/na tych okrągłych). Jesli zaś zaopatrzysz się w odpowiedni soft w postaci ClonyXXL i CDProfiler (ew. w samą "łatkę LibeCrypt" dla CloneCD) to poradzisz sobie bezproblemowo z zabezpieczeniami psxowych gier - do tego wystarczy jedynie "łatka". Pozostałe programy pozwolą Ci zaś omijać 99% obecnie wypuszczonych zabezpieczeń (w CDProfiler naliczyłem jest tego coś koło 77 ustawień)
2BII!2B
deenbe
User
User
Posty: 42
Rejestracja: 10 marca 2004, 15:40
Kontakt:

Post autor: deenbe »

czyli na epsxe 1.6 chrono cross nie odpali ??
gra jest na puytkach oryginalnych...
ODPOWIEDZ