Digimony się tną :(

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
RazorX
Junior
Junior
Posty: 6
Rejestracja: 02 lipca 2008, 20:24

Digimony się tną :(

Post autor: RazorX »

A więc mam wersje 1.5.2 ePSXe
^^ bo na nim jakoś najmniej się tnie :)
Otóż jest taki problem, że w czasie gry tnie się tzn. jakby doczytywał ja to rozumiem ale to obraz pliku .img i powinien ładnie śmigać :( już na PSXie się nie cieło :/
może by grać na wirtualnym napędzie lepiej by było ? :)
proszę o pomoc :cry: bo dobija mnie tooo :( gram na 800x600 16 bit kolor
moj komp:
intel core duo inside 1.73 GHz
RAM 2GB
ati radoen xpress 1100 256 MB
windows home edition :(
Awatar użytkownika
Muzzy^F8
Senior
Senior
Posty: 227
Rejestracja: 20 czerwca 2003, 05:08

Post autor: Muzzy^F8 »

A nie lepiej poprobowac na 1.7.0?

Moze chodzic o kompatybilnosc tytulu.
Moze byc cos nie tak w ustawieniach pluginow.

No i co wazniejsze... (nie przyznawaj sie tylko) jak masz jakies p2p w tle to wylacz - to takze lubi emulatory zwolnic. :P
Obrazek
Obrazek
Fear my anger. Fear my power.
I'm Dark Angel undercover.
RazorX
Junior
Junior
Posty: 6
Rejestracja: 02 lipca 2008, 20:24

Post autor: RazorX »

W winrarze naprawiłem archiwum no coż mniej ścinek :D ale nadal uciążliwe ;/
może dac tą gre na wirtualny naped no bo tak to musi odczytywać plik iso/img i on musi otwierać go poszczegolnie dla kazdego pliku np. dzwiek itp. ...
Awatar użytkownika
Muzzy^F8
Senior
Senior
Posty: 227
Rejestracja: 20 czerwca 2003, 05:08

Post autor: Muzzy^F8 »

Przepraszam bo staram sie zrozumiec. Ty to odpalasz jako spakowane archiwum? Bo sie zaczynam gubic. :P
Obrazek
Obrazek
Fear my anger. Fear my power.
I'm Dark Angel undercover.
RazorX
Junior
Junior
Posty: 6
Rejestracja: 02 lipca 2008, 20:24

Post autor: RazorX »

ja to odpalam normalnie mam plik: digimon.img
i jade z iso bo dziala lepiej niz run CD-Rom jak biore Run Cd-Rom to tnie sie w 3 ..... no wlasnie ... 8-)
Więc co? da rade cos jeszcze wykminić? naprawilem plik roznymi programami fakt troche byl uszkodzony plik ale teraz jest na 100% zauwazylem ze jak system cos wczytuje w czasie gry to sie scina xD
moze cos wylaczyc? wszystko wylaczylem w sumie oprocz catalyst control center
wybaczcie ze pisze bez polskich znakow ani bez znakow interpunkcyjnych ale sie strasznie spiesze dzieki za pomoc i czekam ^^
Awatar użytkownika
Muzzy^F8
Senior
Senior
Posty: 227
Rejestracja: 20 czerwca 2003, 05:08

Post autor: Muzzy^F8 »

Dzisiaj ci nie pomoge... Wole nie mowic czemu - przypomnij sie jutro. :P
Obrazek
Obrazek
Fear my anger. Fear my power.
I'm Dark Angel undercover.
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5220
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

1) Gier się nie ściąga z internetu
2) Obrazów płyt nie powinno się naprawiać, a na pewno nie za pomocą WinRARa!
2BII!2B
ODPOWIEDZ