Mam pewien problem z gra Legend of Legaia, a dokladnie z dzwiekiem w tej grze (grafikie udalo mi sie ustawic prawie perfekcyjnie - prawie znaczy mialem tylko jeden problem podczas przejazdu z Octam do Karisto Kingdom ta 'kolejka', gdy 'obsluga koleji' jest juz w wodzie, jest ujecie na niebo i wszystkie chmury zamiast ladnego cienia sa otoczone czarna obwodka ! - to nie jest wina AlphaMultiPass: mam wyłączone - no ale to niewazne tylko w tym momencie jest cos nie ta, poza tym gra emuluje sie perfekcyjnie, za wyjatkiem wlasnie dzwieku... normalnie jest spoko, ale gdy tylko rzuce jakis czar, albo jakas z postaci wykrzykuje cos glosniej podczas jakiego Arts'u i od razu zaczyna strasznie rwac!! Mozna to przebolec, ale czym blizej konca gdy tym czary robia sie coraz dluzsze (animacje - i tym samym rwacy dzwiek!), moze gral ktos w ta giere i udalo mu sie rozwiazac ten problem?! - albo wogle go nie mial?
Sprawdzalem na pluginach P.E.Op.S. PSX SPU DSound driver 1,7 i Eternal SPU Plugin 1.41 (ale w tym ostatnim to nawet sie nie zaglebialem

Na ePSXe SPU core 1.5.2. to wogle jest masakra! - grac sie nie da!
Wersja ePSXe 1.6.0
Z gory dzieki!
PS>> Moze to byc wina mojego slabego kompa (PII 350, GF2MX 64, 256RAM, SB64PCI) - na ktorym i tak wyciagam 20fps podczas walki i z 30 poza nia - jesli tak z sorki ze glowe wogle zawracam!