problem z odpaleniem ff9

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
pirx_psx
Junior
Junior
Posty: 5
Rejestracja: 09 listopada 2003, 23:38

problem z odpaleniem ff9

Post autor: pirx_psx »

:) cze wszystkim
mam problem z ff9 ,nie wiem co sie dzieje .gdy odpalam gre z obrazu iso to emulator sie laduje wszystko jest ok ale obraz w ktorym powinna sie odpalic gra zostaje czarny.dotychczas wszystkie gry z obrazow iso mi chodzily ,sprawdzalem nawet bios emulatora odpala sie i jest oki.czytalem o ustawienia w emulatorze dla ff9 ustawilem i dalej to samo. niewiem moze cos zle ustawilem :?: ] ff9 mam z torrena jest na 4 plikach rar>4cd.po sciagnieciu pliki sprawdzalem,testowalem ,rozpakowywalem wszystko chodzi ,a niesadze zeby pliki w tych rarach byly wadliwe.
moj sprzet:
duron 1200
gforce2mx64ram
512 ddr
nowe sterowniki
spis plikow na ff9 cd1 iso9660 archive- takie pliki widze po uzyciu daemona:>>>>>>>>>
----------------------------
OPENING>FMVD001.STR
---------
SEQ01>
FMV001.STR
FMV002.STR
FMV003.STR
FMV004.STR
FMV005.STR
FMV006A.STR
FMV006B.STR
MBG101.MBG
---------
SEQ02>
FMV008.STR
FMV011.STR
FMV012.STR
FMV013.STR
MBG102.MBG
MBG103.MBG
MBG105.MBG
-------
SEQ03>
FMV015.STR
FMV016.STR
FMV017.STR
--------------
FF9.IMG>324144kb
SLES_029.65>1914kb
SYSTEM>1kb
-------------------------------------
rozmiar plikow na ff9 cd1:614MB
odpalalem na 1.5.2 i 1.6.0
prosze o jakies wkazowki :roll: [fajna gra a niemoge odpalic :evil: ]
pozdrawiam zaloge :D
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

To, że w obrazie znajduje się pełna zawartość nie oznacza, że został on dobrze zrzucony - zapominasz bowiem o kilku sprawach np. o b. ważnej kwestii, jaką są zabezpieczenia... Ich złe skopiowanie bądź nieumiejętne obejście jest równoważne ze zniszczeniem ISO.

Dlatego też na początek sprawdziłbym czy nie jest to wina ISO - spróbuj uruchomić grę na innym emulatorze np. PSXeven czy VGS - jeśli i na nich nie ruszy to wiesz dokładnie gdzie tkwi problem - w kopii.
2BII!2B
pirx_psx
Junior
Junior
Posty: 5
Rejestracja: 09 listopada 2003, 23:38

Post autor: pirx_psx »

tez racja .OK
:)
ODPOWIEDZ