Problem z Xenogears.

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
zodiak231
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 10 marca 2012, 17:50

Problem z Xenogears.

Post autor: zodiak231 »

Mianowicie chodzi o to, że gdy ściągam którykolwiek plik do Xenogears'a - zatrzymuje się zawsze po kilkunastu mb. [dla kazdego pliku w innym stopniu.]
dalo by rade wgrac to gdzies na inny serwis? typu chomikuj czy odsiebie czy inne takie?
z gory dziekuje za szybkie rozwiazanie problemu
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Nie widzę potrzeby. Właśnie sprawdziłem i główna łatka spolszczająca pomknęła u mnie (najnowszy FF) pełną prędkością na dysk, bez najmniejszych problemów.

Proponuję wyłączyć wszelkie menadżery pobierania, czy inne śmieszne dodatki i ściągać pliki gołą przeglądarką (ew zmienić przeglądrkę).
2BII!2B
browar
Developer
Developer
Posty: 64
Rejestracja: 08 stycznia 2006, 20:51

Post autor: browar »

Hmm a mógłbyś spróbować ściągnąć u siebie którykolwiek patch "filmowy"? Próbowałem je pobrać i rzeczywiście ok. 20% firefox oznajmił mi, że mam już cały plik.
Obrazek
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Ehhh, cache nie przepuszcza plików powyżej 100MB... jutro się tym zajmę.

edit: niet, limit czasowy ciął połączenia po 60s, co w przypadku dużych plików i wolniejszych łącz stanowiło problem. Ustawienia zmienione - teraz nie powinno być problemów, ale sprawdźcie to proszę i dajcie znać czy działa i w Waszym przypadku (u mnie, na prędkościach 20/10/5/1Mb oba pliki z filmami pobrały się bez problemów).
2BII!2B
ODPOWIEDZ