załatwiłem sobie ostatnio Parasite Eve 2(NTSC+PAL selector) świetna gierka grałem w nią jak jeszcze miałem konsolę, aczkolwiek już nie posiadam więc pozostała mi emulacja i wszystko było pięknie gierka chodziła mi na najnowszym ePSXe 1.6.0(Pete's OpenGL, P.E.Op.S CDR 1.4, P.E.Op.S Audio 1.7) bez najmniejszych problemów dzwięk ok, grafa na poziomie żadnych niespodzianek ani problemu ze zmianą płyty, aż nagle zawias. Przeszedłem pierwszą płytę no i na drugiej gdy jest się w tych laboratoriachi przy 2 spotkaniu z elektrycznymi stworkami gdzie po prawej stronie są 2 windy jedna nie działa a drugą trzeba zjechać na dół i w tym momencie gra staje....wielki zonk:(
Próbowałem innych pluginów parametrów -cdnoinc czy -pe2 a nawet innych emulatorów ale zawsze ta winda

Czy ktoś przeszedł PE2 na jakimś emulatorze???
A możę komuś gra zawiesza się w tym samym momencie???
A może ta wersja PE2 jakaś dziwna???
Bo jak dostałem PE2 to byly tam pliki img cue i ccd to wywalilem cue i ccd i gralem z img. Nieznam sie może to ma znaczenie, możę trzeba ją nagrać Clonem CD i dopiero pojdzie bo jak pisalem pierwsza cd chodzi z img i poczatek 2 az do windy.
Wie ktoś???
PROSZE O POMOC.