final fantasy 5 i 6

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
fifol
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: 27 lutego 2004, 12:18

final fantasy 5 i 6

Post autor: fifol »

mam problemy z ff5 i 6.
co prawda na liscie konfiguracji nie widnieja te czesci. jest tylko konfiguracja dla ff origins ale przeciez to jest prawie to samo.
pomimo ustawien zamiast ekranu z napisem "Start Game" i "load" widze czarny ekran. po dzwieku poznaje ze jednak cos tam sie dzieje. na chybal-trafil uruchamiam gre i niby jest ok ale kiedy przychodzi co do czego...
moja postac to kupka niesprezyzowanych pikseli, a o ekranie walki to juz nie wspomne,. jeden wielki glicz.
wiec standartowo juz zakrzykne wesolo
HELP :)
szczuru
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 26 czerwca 2003, 13:01

Post autor: szczuru »

Lubie FF5 Ale mam na psx'a i gram na ps2 a jak chcessz na emu to polecam wersje na snes'a (bardzo sie nie różni) w jest po PL:

www.ff5jaro.prv.pl
by Szczurek(R) 2003
E-Mail - szczuru2interia.pl
GG - 906733
Admin Polisz-Warez
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

co prawda na liscie konfiguracji nie widnieja te czesci. jest tylko konfiguracja dla ff origins ale przeciez to jest prawie to samo.
Nie całkiem FF:O to FF1 + FF2, a nie FF5 i 6
pomimo ustawien zamiast ekranu z napisem "Start Game" i "load" widze czarny ekran. po dzwieku poznaje ze jednak cos tam sie dzieje[...] moja postac to kupka niesprezyzowanych pikseli, a o ekranie walki to juz nie wspomne,. jeden wielki glicz.
Na oczątek, proponuję wypróbowanie wtyczki wideo PEOPS Soft Driver ponieważ gra jest w 2D.

Wypróbuj powyższe, sprawdź jak rezultaty, jesli nie pomoże pomyślimy nad czymś innym.
2BII!2B
ODPOWIEDZ