troszke mnie to dziwi ale kiedy włączam wsyzstko jedno jaką grę na emulku 1.60 ofkoz 8) to zawsze jest taka "postrzępiona" grafika normalnie WSZYSTKO

dzienks za pomoc

I jeszcze jedno gram sobie w winning eleven 2002 trening

Zdefiniuj dokładnie znaczenia słowa postrzępionato zawsze jest taka "postrzępiona" grafika normalnie WSZYSTKO
Stawiam na źle zripowaną muzykę / dźwięk - identycznie jest przy bezpośredniej grze z SS (w której jest naturalny rip muzy i części dźwięku), gra czasami tak zwooooolniiiii, że głowa boli, a za jakiś czas znów działa normalnie.daję siłę i gościu jak kopnie piłkę to nagle gra zwalnia i tak leeeeeeeeeeeeeci aż doleci za linię bramkową i nagle gra przyspiesza strasznie mnie to denerwuje czy jest to wina sterów dźwięku ty też zripowanej wersji ??
jeśli chodzi o te "strzępy" to chodzi mi o tzw. SCHODKI które w nowszych grach pojawiają się kiedy karta graficzna nie ma antialiasingu 8)winter_mute pisze:Zdefiniuj dokładnie znaczenia słowa postrzępionato zawsze jest taka "postrzępiona" grafika normalnie WSZYSTKONiska rozdzielczość, schodki na krawędziach, żle nałożone tekstury czy co
Stawiam na źle zripowaną muzykę / dźwięk - identycznie jest przy bezpośredniej grze z SS (w której jest naturalny rip muzy i części dźwięku), gra czasami tak zwooooolniiiii, że głowa boli, a za jakiś czas znów działa normalnie.daję siłę i gościu jak kopnie piłkę to nagle gra zwalnia i tak leeeeeeeeeeeeeci aż doleci za linię bramkową i nagle gra przyspiesza strasznie mnie to denerwuje czy jest to wina sterów dźwięku ty też zripowanej wersji ??