moze ktos jeszcze wie czemu nie moge uruchomic zadnej gry na epsxe?
Sprawdziłaś to o czym pisałem. Powtórzę dla jasności. W ustawieniach gry sieciowej {Config > NetPlay} zmień plugin z obecnego (podejrzewam, że będzie to NetSock) na Disable. Profilaktycznie mozesz również usunąć plik netSock.dll z podfolderu PLUGINS
no, ba a skad mam se brac gry na psx? a nie mam znajomych, ktorzy mają psx
jest wiele mniej lub bardziej legalnych źródeł. Do mojego ulubionego należy oczywiście Allegro, wiem trzeba płacić, ale czy 4,25 zł (za tyle właśnie wylicytowałem ostatnio gre na PSXa) to wygórowana cena za oryginał? Z bardziej drastycznych jest sklep (ach te ceeny), ale i na giełdzie widziałem zafoliowane, oryginalne gierki za przstępna cenę 20-100 zł zależnie od ilości CD.
Co zaś tyczy się netu to nie rozwodząc się zbyt długo napiszę, ze w przeciwieństwie do powyższych metod ściąganie gier jest nielegalne i moze nawet wydawać się opłacalne dopóki nie dowie się o tym władza... bo (nie życze tego nikomu) po złapaniu nalezy zapłacić sklepową równowartość każdej gry + bonifikatę pieniężną w bonusie... co w moim mniemaniu nie jest zbyt opłacalne.
Tak czy owak nie potępiam ściągaczy (w końcu każdy orze jak może

), ale również nie pochwalam ich zachowania - uważam jedynie, że każdy zasysający nielegalny soft podeejmuje pewne ryzyko i powinien liczyć się z ewentualnymi konsekwencjami (no chyba że zapłacą rodzice, ale i wtedy d*pa zbita, w przenośni lub dosłownie

). Natomiast publiczne przemówienia w stylu "Ściągam bo dają i tak mi nic nie zrobią" uważam za niestosowne [darujmy sobie już kwestie prawne - netykieta też doczegoś zobowiązuje].