Tenchu 2 problem ;(

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
Awatar użytkownika
Sefiro
Junior
Junior
Posty: 6
Rejestracja: 18 grudnia 2004, 21:03

Tenchu 2 problem ;(

Post autor: Sefiro »

Jest to mój pierwszy post na tym forum ... więc HI :P

A teraz do rzeczy :

Ściągnołem sobie przez Torrenta Tenchu 2 ... i wszystko było by pięgnie ...tylko że obraz płyty jest w formacie NRG i kiedy odpalam gre przez emu
wyskakuje mi tylko czarny obraz .. i nic więcej :? . Więc co robić ? :roll:
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2004, 11:48 przez Sefiro, łącznie zmieniany 1 raz.
Mortus
Administrator
Administrator
Posty: 840
Rejestracja: 05 września 2002, 17:35

Post autor: Mortus »

1 - Również Hi :-)

2 - Nie afiszuj się tym, że ściągnąłeś gierkę (i tym bardziej nie podawaj skąd :P)

3 - Zmount'uj sobie ten obraz jakimś wirtualem i odpal wskazując odpowiedni napęd

Powodzenia :)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Awatar użytkownika
Sefiro
Junior
Junior
Posty: 6
Rejestracja: 18 grudnia 2004, 21:03

Post autor: Sefiro »

A myslisz ze tak nie próbowałem ... to nic nie daje .... wirtual niby łapie obraz tej płyt ...ale i tak nie mozna jej eksplorowac :P ...

No sorry za to... jest troche dzisiaj NieTegeS wiec sorry :P
Mortus
Administrator
Administrator
Posty: 840
Rejestracja: 05 września 2002, 17:35

Post autor: Mortus »

Osobiście obstawiałbym zwalony obraz :).... ale poczekajmy co inni powiedzą ;)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

.ale i tak nie mozna jej eksplorowac
Mam przez to rozumieć, że nie możesz przejrzeć zawartości obrazu, zamontowanego w VD, czy ogólna eksploracja jest możliwa, natomiast płyta wydaje się być 'pusta'?

BTW - black screen wywala jedynie w przypadku Tenchu 2, czy odnosi się to do wszystkich tytułów, które usiłujesz emulować?
Awatar użytkownika
Sefiro
Junior
Junior
Posty: 6
Rejestracja: 18 grudnia 2004, 21:03

Post autor: Sefiro »

1. No właśnie nie moge przejrzeć zawartości obrazu , zamontowanwgo na VD ..aha jak by co to używam DEAMON Tools :P

2. Nie wszystkie inne gry dziłają normalnie ....

Więc co robic ? :roll:
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Nagraj Tenchu 2 na CD-R i sprawdź, czy gra uruchomi się na PlayStation - jeśli nie, to nie mamy o czym dyskutować - temat o problemach z grami, pobranymi za pośrednictwem I-net'u został WYCZERPANY.
Awatar użytkownika
Sefiro
Junior
Junior
Posty: 6
Rejestracja: 18 grudnia 2004, 21:03

Post autor: Sefiro »

Super ...wielkie dzieki ....za pomoc :| ...........
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

sprawdź, czy gra uruchomi się na PlayStation
Ewentualnie sprawdź czy gra uruchomi się na emulatorze VGS/EmuRayden, bo różnica między odpalaniem gry na konsoli i na wspomnianynymch programach jest naprawdę niewielka
2BII!2B
ODPOWIEDZ