Brak pomysłu na temat
Moderator: browar
Brak pomysłu na temat
Witam wszystkich serdecznie. Nie zaglądałem tu od jakiegoś czasu, ale wraz ze zmianą mojego podejścia do szeroko rozumianej rzeczywistości uznałem, że ludziom, którzy interesują się jeszcze tym projektem (o ile tacy jeszcze pozostali) należą się jakieś wyjaśnienia co do stanu samego tłumaczenia. Stoi ono w sumie od około dwóch miesięcy w miejscu, głównie z powodu moich nieprzebranych zasobów lenistwa i faktu, że mając do zrobienia 3 rzeczy, 2 najmniej palące z miejsca lądują w kategorii "do zrobienia jak najpóźniej".
Udało mi się jakoś to zwalczyć, więc niebawem prace nad XenoGears PL znów ruszą pełną parą. Od razu zaznaczam, że nie będę zamieszczał żadnego dema, ani bety. Stronkę postaram się ozdobić nowymi screenami. Prace nad tłumaczeniem będą się posuwały równolegle do mojej pracy inżynierskiej, w której chcę zająć się tematem tłumaczenia gier na konsolkę PS1, więc jest to dla mnie dodatkowa motywacja.
Pozdrawiam browar.
Udało mi się jakoś to zwalczyć, więc niebawem prace nad XenoGears PL znów ruszą pełną parą. Od razu zaznaczam, że nie będę zamieszczał żadnego dema, ani bety. Stronkę postaram się ozdobić nowymi screenami. Prace nad tłumaczeniem będą się posuwały równolegle do mojej pracy inżynierskiej, w której chcę zająć się tematem tłumaczenia gier na konsolkę PS1, więc jest to dla mnie dodatkowa motywacja.
Pozdrawiam browar.
Nie wiem jak zachecic do translacji tejze gry
Osobiscie napewno nie mialbym na to czasu ani umiejetnosci. Za jej przechodzenie bralem sie juz 4 razy i... jak do tej pory nie dotarlem do 2 cd nawet. Fabula faktycznie jest mocno zakrecona i wiem ze jesli tlumaczenie bedzie na poziomie to napewno ulatwi jej odbior. Nie pozostaje nic innego jak czekac i zyczyc powodzenia 

Ty nie masz pomysłu na temat, takoż ja nie mam pomysłu co napisać
, więc poprzestanę na krótkim: keep on the good work! ^^

Subarashii Fantasy - już wkrótce zaistnieje po raz wtóry.
(O ile Starcraft 2 nie będzie szybszy. ;P)
(O ile Starcraft 2 nie będzie szybszy. ;P)
-
- Junior
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
-
- Junior
browar pisze:ok 2. kwietnia, przysięgam, że zrobię update screenshotów i zajmę się w końcu tym tłumaczeniem
gotowe !!greenmag pisze:dostalem nowe screeny od browara i przez wekeend postaram sie je umiescic na serwerze
kilkanascie nowych screenow znajduje sie juz na stronie
http://midgar.psemu.pl/xgpl/
zapraszam