Medal of Honor: Infiltrator (GBA)
Kategoria: Akcja
Seria Medal of Honor to jedna z najlepszych i najbardziej rozpoznawalnych strzelanin pierwszoosobowych, jakie pojawiły się na komputery oraz konsole. To właśnie ten tytuł po raz pierwszy pozwolił graczom poczuć się jak na prawdziwej wojnie - mam tu na myśli oczywiście lądowanie wojsk alianckich w Normandii, które stało się elementem rozpoznawczym serii. Niestety sprawa nie wyglądała tak różowo z konsolami przenośnymi, a konkretnie z Game Boy Advance, na którą to pojawił się owiany złą sławą Medal of Honor Underground. Na szczęście autorzy drugiej części postanowili naprawić błędy poprzednika, przedłużając tym samym blask MoH-a.
jestem cool
No to kilka moich uwag odniście Twoich recek:
1 - zgłoś je do konkursu (bo w sumie czemu nie)
2 - przedkładamy raczej jakość nad ilość, ale nie dało się tych recenzji dłuższych niż kilka zdań zrobić?
3 - o ile recenzja gry na PS2 ewentualnie ujdzie (wszystko w gestii wintera), o tyle ta z GBA bankowo odpada, ponieważ zadanie brzmiało "Napisz recenzję dowolnej gry wydanej na PSXa"
4 - patrzę na zgłoszone do konkursu pracę, i widzę tam Twoją xywę i podany temat z forum, który z recenzjami nic wspólnego nie ma. Wyjaśnisz mi to jakoś?
1 - zgłoś je do konkursu (bo w sumie czemu nie)
2 - przedkładamy raczej jakość nad ilość, ale nie dało się tych recenzji dłuższych niż kilka zdań zrobić?
3 - o ile recenzja gry na PS2 ewentualnie ujdzie (wszystko w gestii wintera), o tyle ta z GBA bankowo odpada, ponieważ zadanie brzmiało "Napisz recenzję dowolnej gry wydanej na PSXa"
4 - patrzę na zgłoszone do konkursu pracę, i widzę tam Twoją xywę i podany temat z forum, który z recenzjami nic wspólnego nie ma. Wyjaśnisz mi to jakoś?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Ehem...
no coment, a może jednak
1) zadanie brzmiało "Napisz recenzję dowolnej gry wydanej na PSXa" (tj.: PSOne)
2) Kopiowanie cudzych prac jest ZABRONIONE
3) Co tu dużo pisać, wszystko zostało powiedziane przez moich przedmówców. Zamiast kopiować czyjąś własnaść (łamiąc tym samym prawo i obrażając jej autora) mógłbyś siąść godzinkę przed Wordem i napisać włąsną recenzję.
Temat uważam za zamknięty. Pozostałe tematy zostaną usuniętę, a Ty dostajesz 1 upomniene - publikowanie treści niezgodnych bądź łamiących prawo jest nie na miejscu i co więcej jest tu niemile widziane. Mam nadzieję że to już się nie powtórzy.
no coment, a może jednak
1) zadanie brzmiało "Napisz recenzję dowolnej gry wydanej na PSXa" (tj.: PSOne)
2) Kopiowanie cudzych prac jest ZABRONIONE

3) Co tu dużo pisać, wszystko zostało powiedziane przez moich przedmówców. Zamiast kopiować czyjąś własnaść (łamiąc tym samym prawo i obrażając jej autora) mógłbyś siąść godzinkę przed Wordem i napisać włąsną recenzję.
Temat uważam za zamknięty. Pozostałe tematy zostaną usuniętę, a Ty dostajesz 1 upomniene - publikowanie treści niezgodnych bądź łamiących prawo jest nie na miejscu i co więcej jest tu niemile widziane. Mam nadzieję że to już się nie powtórzy.
2BII!2B