Powtórzę to co powiedziałem już wcześniej - moim zdaniem to jakaś rysa albo ogólnie źle nagrana płyta. Jeśli to pierwsze to może innym progsem ci ten obraz uda się zrobić, jeśli to drugie to masz 2 wyjścia:
1 - ściągnięcie od kogoś save, zrobionego po tym feralnym momencie (i miejmy nadzieje że to tylko w tej chwili wszystko się wiesza)
2 - wywal płytę i kup nową, która nie będzie miała tego błędu (sugeruję oryginał )
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
szczepan pisze:zrzuciłem tą gre do obrazu ale przy 70 % wyskoczyło kilka błędów że coś tam w sektorze niemożna odczytać a później normalnie sie dokończyło.
Ta płyta jest chyba zabnezpieczona przed kopiowaniem i może dlatego był ten błąd???. Tą płyte mam piracką i prosze powiedzcie co można zrobić aby niebyło tego błędu przy tworzeniu iso
CloneCD poradzi sobie z większością rys (u mnie bez problemu sczytuje i poprawia błedy nawet z/na tych okrągłych). Jesli zaś zaopatrzysz się w odpowiedni soft w postaci ClonyXXL i CDProfiler (ew. w samą "łatkę LibeCrypt" dla CloneCD) to poradzisz sobie bezproblemowo z zabezpieczeniami psxowych gier - do tego wystarczy jedynie "łatka". Pozostałe programy pozwolą Ci zaś omijać 99% obecnie wypuszczonych zabezpieczeń (w CDProfiler naliczyłem jest tego coś koło 77 ustawień)