Co sie dzieje?
-
- Junior
Co sie dzieje?
Wczoraj zainstalowalem wszystko dobrze emulator z pluginami i w ogole wszystkie gry ladnie chodzily a dzis nie wiem moze cos przestawilem lub ktos mi przestawil ze nie chcialo nic chodzic tylko crash bandicoot 3 a teraz juz nie chodzi nawet on jak wlaczam emulator biore run cd-rom wlacza sie ale tylko czarny ekran widac i nic wiecej nie wiem co sie dzieje pomozcie!!!!
Pozdro ALL!!!
-
- Junior
Jak wchodze w konfiguracje cdrom to mam ustawiony plugin i mialem epsxe CDR WNT/W2K core 1.5.2. i jak biore na konfigure to mam w pierwszym first cdrom a potem nic zaznaczonego ja nie wiem zabardzo tez o co chodzi w tym emulatorze wiec mi bardziej wytluymacz mam go od wczoraj i pierwszy moj emulator wiec.....
sprawdzalem tez na tym i na poczatku moglem wybrac [1:0:0] F chyba a jak przelozylem do nagrywarki to E dopiero i 0:1:0 a potem juz none czyli nic :/ nie wiem o co chodzi kurde
sprawdzalem tez na tym i na poczatku moglem wybrac [1:0:0] F chyba a jak przelozylem do nagrywarki to E dopiero i 0:1:0 a potem juz none czyli nic :/ nie wiem o co chodzi kurde
Pozdro ALL!!!
-
- Junior
No chodzi juz crash bandicoot 3 warped ale nie chodzi mi crash team racing na poczatku jest czy chce pal czy secam wybieralem juz to i to i jak wybiore to potem czarny ekran i muzyke slychac ale nic nie widac a jak wlaczam medievila to czarny ekran a jak to zrzucic do obrazu za pomoca np. clona? bo nie wiem he .z gory dzieki
Pozdro ALL!!!
- warmachine
- User
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Co do CTR przynajmniej wersji US NTSC
http://www.psemu.pl/index.php?dzial=Kom ... tytul&id=8
BTW; z której wersji BIOSu korzystasz ?
http://www.psemu.pl/index.php?dzial=Kom ... tytul&id=8
BTW; z której wersji BIOSu korzystasz ?
2BII!2B
-
- Junior
-
- Junior
Skarbnica wiedzy.
*EDIT
Nie pisz swoich postow jeden pod drugim. Polacz powyzsze, uzywajac funkcji EDYTUJ.
*EDIT
Nie pisz swoich postow jeden pod drugim. Polacz powyzsze, uzywajac funkcji EDYTUJ.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2005, 20:56 przez BzyRes, łącznie zmieniany 1 raz.