Aharivon napisał:
Po pierwsze limitami neostrada łamała praw [...]dopiero od 2 miesięcy można korzystać z neo bez konieczności posiadania abonamentu telefonicznego z tp.
Jak wyżej - wypowiedź na temat neo rozpoczyna się sformułowania "Ostatnie poczynania telekompromitacji" więc opisuje kwestie ww. łącza bez limitów i bez konieczności wykupienia drogiego abonamentu.

Niestety neostrada ma (prawie) monopol na polskim rynku (oprócz stałych łączy- niestety ja narazie nie mam takich możliwości by założyć je).5) Stała prędkość, bezproblemowe DNS, brak blokady na portach, niezawodność, najlepiej rozwinięta infrastruktura w kraju - o to mi chodziło gdy pisałem, że Neo to dobra usługa.
Niezbyt rozumiem o co ci chodzi- oczywiście że mam umowę na piśmie.rivon napisał:
zadzwonił telefon z tpsy i kolesiówa ogłosiła, iż dla każdego użytkownika neo 512 zostanie podwojona prędkość na 1MB jeśli nie rozwiąże umowy- czyli od marca.
Takie gadanie jest g* warte, jesli nie masz umowy na piśmie to nie masz nic. Twój błąd - trzeba było tego dopilnować, teraz to możesz mieć pretensje tylko do siebie.
Mam wrażenie że źle mnie zrozumiałe

Jak chcesz to mogę Ci to ładnie opisać w osobnym temacie, bo to nie jest odpowiednie miejsce.
Jeśli by była taka możliwość- oczywiście że bym chciał!!!