1. PIEKNA SPÓDNICZKA DLA TWOJEJ DAMY POLECAM
PIEKNA SPÓDNICZKA DLA MALEJ DAMY .SPÓDNICZKA FIRMY WENICE-KIDS ROZMIAR110 . W kolorze niebieskim na gómie i wionzana tasemko .Spódniczka jest szyta bialo nicio posiada 2-falbanki wogule jest sliczna pasuje i na sportowo i elegancko .SPÓDNICZKA JEST NOWA Z METKAMI W RZECZYWISTOŚCI WYGLONDA ŁADNIEJ NIŻ NA ZDIECIU GORONCO POLECAM
2. SUPER HUŹDAWKA DLA MALUCHA
HUŹDAWKA DLA MALUCHA POLECAM SUPER HUŹDAWKA URZYWANA ALE MOZE KILKA RAZY STAN IDEALNY WYGLONDA JAK NOWA GORONCO POLECAM
3. BLUZECZKA DLA MAŁEJ BARBIE TWOJA CÓRKA BENDZIE WYGLONDAć-JAK MAŁA BARBIE
.bluzeczka nowa z metkami firmy barbie na 6 lat .W kolorze białym po bokach jest sciongana sznureczkami ,ma bardzo ladny dekolt wiozany tasemko 100 procen bawelna .Przód bluzeczki jest ozdobiony pieknym haftowanym serduszkiem w kolorze fioletowo-rózowym z dodatkiem błyszczoncych nici srodek serduszka jest ozdobiony różowymi cekinkami .BLUZECZKA W RZECZYWISTOŚCI JEST PRZEŚLICZNA-NA ZDIECIU WYGLONDA JAK ZA MGŁO
I tak dalej... Zainteresowanym polecam jeszcze obejrzec komentarze jakie owa pani wystawia.
Sposob redagowania opisow przez ta osobe mocno mnie zaintrygowal, totez postanowilem nawiazac kontakt. Oto mail, jaki wyslalem wczoraj do jolanta125:
Odpowiedz otrzymalem szybciej. niz mozna sie bylo tego spodziewac:Witam,
Wchodze na Pani aukcje, bo szukalem bluzeczki dla mojej malej Barbie. I co widze? Ano bluzeczke. Wiec zerkam na opis. I co widze? Natarcie kalectwa ortograficznego. Pani wybaczy, ale o potencjalnych kupujacych rowniez nalezy dbac.
Wersja oryginalna:
Piekna Bluzeczka Barbie dla malej ksierzniczki karzda dziewczynka chce wyglondać jak mała barbie u mnie znidziesz własnie takie ubranka bluzeczka jest rozowa ozdobiona rózowymi cekinkami delikatnym haftem z siateczko na przodzie bluzeczki so malutki serduszka posrebrzane z napisem love po bokach jest ściongana bluzeczka jest nowa z metkami roz 116 na zdieciu jest słabo widoczno w rzeczywistosci bluzeczka jest naprawde przesliczna GORONCO POLECAM
Wersja poprawiona:
Piekna Bluzeczka Barbie dla malej ksiezniczki kazda dziewczynka chce wygladać jak mała barbie u mnie znajdziesz własnie takie ubranka bluzeczka jest rozowa ozdobiona rózowymi cekinkami delikatnym haftem z siateczka na przodzie bluzeczki sa malutkie serduszka posrebrzane z napisem love po bokach jest ściagana bluzeczka jest nowa z metkami roz 116 na zdjeciu jest słabo widoczna w rzeczywistosci bluzeczka jest naprawde przesliczna GORACO POLECAM
Jesli ma Pani choc troche oglady, to radze poprawic ten opis w trosce o oczy i poukladane umysly przegladajacych aukcje. Zycze milej niedzieli, pozdrawiam.
/bzyres/
Nie mam pytan, jak mawia w_m. Komentarz pozostawiam Wam. :]Ja rozumiem ze so blendy ale ja nie umiem weisc i je poprawic a pozatym ja
sprzedaje bluzeczke a nie opis -jak ja cos kupuje patrze na oferte i
rozmiar a nie na opis mojm zdaniem jest naj warzniejsze ze ubranka so nowe
z metkami to ze jeszcze myle sie z pisaniem na komputerze -niestety na to
trzeba wprawy jezeli macie moze komputer nie wiem ile czasu to mozecie
zwracac uwage a pozatym nie ja tylko robie byki duzo aukcji jest napisane
z bykami ale ja bym wstydzila sie zwracac komus uwage znidziesz-znajdziesz
malutki-malutkie przepraszam i tagze zycze mailej niedzieli