OK oto bazyliszek
obrazek pochodzi z http://9sekund.pl
To ja poproszę o zdjęcie ubranego człowieka w śmiesznej pozycji
Podaj dalej :D
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Adidadi; pozwoliłem sobie poprawić Twoj wpis bo skopiowałeś za długi adres obrazka (wystarczyło wkleić kod do *.jpg i resztę pominąć)
Z serwisu www.humor.pl
Poproszę zdjęcie komputera o dźwięcznej nazwie "Colossus".
Zdjęcie ubranego człowieka i śmiesznej pozycji >Adidadi pisze:To ja poproszę o zdjęcie ubranego człowieka w śmiesznej pozycji
Z serwisu www.humor.pl
Poproszę zdjęcie komputera o dźwięcznej nazwie "Colossus".
2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Proszę bardzo >Bati pisze:Jeśli tak to ja proszę... Murzyna jadącego na słoniu ;P
Zgarnięte z www.google.pl
Tym razem poprosze strusie jajko.
2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Z portalu FrazPC.
Chcę zdjęcie jakiegoś huraganu widzianego z dużej wysokości (najlepiej z kosmosu ).
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Czerwona Plama na Jowiszu jest największym znanym ludziom "Huraganem". Dokładnie jest to burza która ma średnicę do 24 tys kilometrów (zmienia się)
(No co, nie powiedziałeś że to ma być huragan na ziemi ;D, a zdjęcie z dużej wysokości jest )
Ja bym sobie życzył Grafikę przedstawiającą Planetę z którą rzekomo zderzyła się ziemia miliardy lat temu (Dla ułatwienia powiem, że podczas tego zderzenia według niektórych teorii powstał księżyc )
...A co, może temat zmartwychwstanie
(No co, nie powiedziałeś że to ma być huragan na ziemi ;D, a zdjęcie z dużej wysokości jest )
Ja bym sobie życzył Grafikę przedstawiającą Planetę z którą rzekomo zderzyła się ziemia miliardy lat temu (Dla ułatwienia powiem, że podczas tego zderzenia według niektórych teorii powstał księżyc )
...A co, może temat zmartwychwstanie