1-ściągnij sobie program o nazwie eMule
2-podłącz sie do jakiegoś servera
3- daj na szukarke i wpisz Budokai 3 DVDrip
4- Wybierz plik który ma najwięcej źródeł
5- Czekaj 2 dni aż sie ściągnie i życze miłego grania

Do załatwiania takich rzeczy mamy Giełdę - zamieść ogłoszenie, a nóż znajdzie się klient ;].Ja tez se za niefługo kupie nowego kompa ... kto chce kupić komp Intel Celeron 2.4 , ATI Radeon 9200 SE , 512 DDR , 160 GB Wolnego , nagrywarka DVD , nagrywarka CD, Monitor LG Flatron F700B ... laserowa myszka ( czerwona świecąca ) , podkładka z silikonem .. Czarna klawiatura ( GENIE Office keyboard XP ) i słuchawki z PHILIPS-a warte w Mediamarkt 199 zł...... i Drukarka i Laser ( Lexmark i ArtiScan )..... cena --> 1000.000 zł
+Ale do czasu nastupi u mnie nidługo upgrade sprzętu na P IV 3,2 GHz 800/1MB Prescott (mPGA47) i ramu będę miał aż 1 GB !!
A ja, wraz z nadejściem maja łyknę DC za 200 zeta i będe się bawił równie pysznie :].Ja tez se za niefługo kupie nowego kompa ...
Oficjalnie mówi się że płynna gra przy pomocy PCSX2 wymagać będzie procesora z zegarem 5GHz (widze małą równicę pomiedzy 3,2 i 5Giga)... Dobra nowina - na 3,2 Gigach z pewnością pociągnięsz emulację z połową maksymalnej prędkościjak już będziesz miał ten sprzet to na PCSX2 0.7 wszystko będzie co chodziło płynniutko
Popieram, niezwykle trafny wybór... sam mam flatrona z LG... choć rozejrzyj się zaz wersją z P na końcu czyli F700P bo ma lepsze parametry (choćby max. rozdziałkę)Monitor LG Flatron F700B
A ja z kolei zaczynam zbierać na PS3A ja, wraz z nadejściem maja łyknę DC za 200 zeta i będe się bawił równie pysznie :].