Chce pograć w GranTurismo 2:(

Dyskusje na temat emulatorów systemu Sony Playstation innych niż ePSXe, czyli.: VGS, PSXeven, AdriPSX itd.
matlix
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: 14 grudnia 2005, 20:34

Chce pograć w GranTurismo 2:(

Post autor: matlix »

Siema..mam problem... chce zagrac w GT2 i męcze sie z tym jzu caly dzien. mam emulator ePSXe ktory skonfigurowalem:
bios - scph1001 - USA (Recommended)
Graphics - Pete`s OpenGL2 Driver 2.7
plugin - ePSXe SPU core 1.5.2.
ePSXe CDR WNT/W2K core 1.5.2.

moj komp to:
procek 1200 AMD duron
karta graf i dzwiek. integra SiS 16 mb;//// (ale ustawilem juz wszystko na minimal:))))) )
128 sdRAMu
tylee....
Gdy wszystko ustawiam i wlaczam gre to pisze mi błąd: "No WGL extentions" czy cos takiego I TO MNIE BOLI:/

Prosze o pomoc bo bałdzo chce pograć w GT2;((( plz..
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2005, 21:00 przez matlix, łącznie zmieniany 1 raz.
no =]
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

Jeszcze musisz kupic gre, bo bez niej ani rusz.
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

To ja mam wiedziec?? Wsadziles ten temat do odpowiedniego dzialu, czy na odwal?? Napisales w czym problem?? Wiem tylko, co siedzi w tym kompie i ze chcesz pograc?? PLZ?? GG?? Kufa??

A teraz wersja specjalna, ze specjalnej okazji, specjalnie dla Ciebie:

Badz laskaw dokladnie opisac problem, zanim poprosisz o pomoc. Forum przegladales? Arty na stronie czytales? A liste kompatybilnosci? Nie? To poczytaj i wtedy pisz, co Cie boli, bo na problem bez problemu niestetety nie ma zadnej rady.

EDIT

No widzisz... jak chcesz, to potrafisz. I nie musiales wcale czytac mojej wiadomosci. Juz mowie, o co chodzi.
Gdy wszystko ustawiam i wlaczam gre to pisze mi błąd: "No WGL extentions" czy cos takiego I TO MNIE BOLI:/
Zmien plug graficzny na Pete's OpenGL 1.76 - bedzie odpowiedniejszy i jest pewnosc, ze GT2 na nim zadziala. W zasadzie to powinno pomoc, o ile nie ma zadnych bledow w konfiguracji i poinstalowales co trzeba.
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5224
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

Zadziała, no prawie...
matlix pisze:Pete`s OpenGL2 Driver 2.7
oraz
matlix pisze:SiS 16 mb;/
Plugin OpenGL2 + taka karta = bardzo zły pomysł. Polecam zmienić na Pete's DX6 D3D 1.76... Error zniknie a gra powinna działać bezproblemowo.
2BII!2B
ODPOWIEDZ