OPS!!!
Nie jestem nałogowym chutowcem. Nie wiedziałem co to znaczy :S
Myślałem, że Winter jest lamerem (bo to co napisał by na to wskazywało). Ale jeśli to żart to wszustko zmienia.
Winter. Sorry z to podsumowanie, jeśli chcesz walnij mi za to bana IP.
(Jasna cholera, znowu spędzę pare dni na obchodzeniu tego przez skrzynką mailową - Wrrr).
Uwaga na chomiki
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Pozwól że zademonstruje do czego używam IP użytkowników
banan na miesiąc
[za obrazę admina i innych użytkowników]
Nie potrzebuję profesjonalnych umiejętności by banować userów...
Następnym razem zalecam czytanie postów ze zrozumieniem i uważanie na słowa. BTW; niech mi ktoś przypomni za miesiąc by go odblokować
banan na miesiąc

Nie potrzebuję profesjonalnych umiejętności by banować userów...
Następnym razem zalecam czytanie postów ze zrozumieniem i uważanie na słowa. BTW; niech mi ktoś przypomni za miesiąc by go odblokować

2BII!2B
Winter
Fajny ten mój ban IP ;P
Nawet nie musiałem go obchodzić :)
A co do poprzedniej wypoiedzi (żeby mnie ktoś o lamerstwo nie posądzał) przez skrzynkę pocztową raczej nie da się obejść bana IP (przynajmniej moja wiedza nic o tym nie wie :D ), chodziło mi oczywiście o konto internetowe, z pełnym dostępem użytkownika (np. republiki).
Sorry z tą pomyłkę, właśnie wychodziłem i się spieszyłem.
PS. Winter, to co zrobiłeś to się nie nazywa ban IP, tylko blokada konta ;P
Dobre, ale się uśmiałem.
W sumie jak chcesz to mi możesz takie bany co chwilę wstawiać, nicków mi nie zabraknie ;)
LOLOLOLOLOL
(nie ma to jak poczucie humoru)
Fajny ten mój ban IP ;P
Nawet nie musiałem go obchodzić :)
A co do poprzedniej wypoiedzi (żeby mnie ktoś o lamerstwo nie posądzał) przez skrzynkę pocztową raczej nie da się obejść bana IP (przynajmniej moja wiedza nic o tym nie wie :D ), chodziło mi oczywiście o konto internetowe, z pełnym dostępem użytkownika (np. republiki).
PS. Winter, to co zrobiłeś to się nie nazywa ban IP, tylko blokada konta ;P
Dobre, ale się uśmiałem.
W sumie jak chcesz to mi możesz takie bany co chwilę wstawiać, nicków mi nie zabraknie ;)
LOLOLOLOLOL
(nie ma to jak poczucie humoru)
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Auron pisze:Winter
Fajny ten mój ban IP ;P
Nawet nie musiałem go obchodzić
A co do poprzedniej wypoiedzi (żeby mnie ktoś o lamerstwo nie posądzał) przez skrzynkę pocztową raczej nie da się obejść bana IP (przynajmniej moja wiedza nic o tym nie wie), chodziło mi oczywiście o konto internetowe, z pełnym dostępem użytkownika (np. republiki).
Mogę tak samo powiedzieć - mój bład,
ale skoro nalegasz na blokadę IP to proszę bardzo

2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
... cenzura powyżej - to, że Vitarion dostał bana i nie pojawi się tu przez miesiąc, nie oznacza wcale, że należy go niszczyć ... Trochę kultury panowie 
> no chyba, że ktoś ma ochotę na kolejnego banana...
Temat uważam za zamknięty
Strona nie zajmuje się hackingiem, ani nie promuje tej formy działalności w sieci. Wpis o trojanach był tylko opisem możliwości przeciętnego kunia i przestrogą dla nieostrożnych internautów, jesli ktoś odebrał go jako groźbę ze strony mojej lub PSePSXe to od razu mówię, że odebrał go ŹLE
Na tym zakończę ten bezowocny wątek bo do niczego prócz konfliktów on nie prowadzi...

> no chyba, że ktoś ma ochotę na kolejnego banana...
Temat uważam za zamknięty

Strona nie zajmuje się hackingiem, ani nie promuje tej formy działalności w sieci. Wpis o trojanach był tylko opisem możliwości przeciętnego kunia i przestrogą dla nieostrożnych internautów, jesli ktoś odebrał go jako groźbę ze strony mojej lub PSePSXe to od razu mówię, że odebrał go ŹLE

2BII!2B