Witam,
Informuje, że problemy z wyświetlaniem strony są spowodowane zmianą serwera oraz aktualizacją oprogramowania.
Pracuję nad tym by wszystko wróciło do normy, jednocześnie proszę o cierpliwość bo może to troszkę zająć.
edit @ 11:10: przywróciłem większość stron do dzałania...prosze zgłaszać wszystkie uwagi i zauważone błędy w niniejszym temacie
edit @ 11:15: wiem o:
- obrazkach w niusach
- aktualności i wpisach z dnia wczorajszego
Problemy z 2012.05.25
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Problemy z 2012.05.25
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2020, 12:46 przez winter_mute, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: nieaktualne
Powód: nieaktualne
2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Dobra, to i owo musi się przekopiować, zmiany zapisać, a cache w pełni przeładować, więc obrazki w aktualnościach pojawią się za chwilę lub dwie.
W międzyczasie poprawiłem główną wyszukiwarkę na stronie, sondy (dzięki Eysmond) oraz wstawiłem ostatniego niusa...
edit@00:55: problem z downloadem rozwiązany, można znów zarządzać plikami, w związku z czym najnowszy nius ma stosowną reprezentacje plikową.
W międzyczasie poprawiłem główną wyszukiwarkę na stronie, sondy (dzięki Eysmond) oraz wstawiłem ostatniego niusa...
edit@00:55: problem z downloadem rozwiązany, można znów zarządzać plikami, w związku z czym najnowszy nius ma stosowną reprezentacje plikową.
2BII!2B