Błąd Opcode? Spyro 3 i Crash Bash

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
michak
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: 19 marca 2009, 19:07

Błąd Opcode? Spyro 3 i Crash Bash

Post autor: michak »

Witam!
W sprawach emulatorów nowym nie jestem. Czasem miałem różne problemy i zazwyczaj jakoś je rozwiązywałem. Teraz, nie potrafię.

Sciągnąłem gre Spyro 3. Główna lokacja działa. Postanowiłem przejść do pierwszej krainy - rzymu. Działa wszystko pięknie. Po przejściu ruszyłem ku kolejnej. Krainie w której żyje kangurek. Podczas ładowania - tj. lotu spyro w pewnym momencie jak już powinienem być w krainie wyłącza się gra i wyskakuje dziwna informacja na tym czarnym oknie psx. Spróbowałem odwiedzić kolejną krainę, taką jakąś burzowo tęczową, Niestety ten sam błąd.

Oto ten błąd:
Obrazek


Ściągnąłem Crasha Basha. Błąd występuje ten sam tylko podczas ładowania wersji "kampani" - przygody, czyli tej wersji głównej. Gdy chce włączyć gre 1vs1 albo tournament nic takiego nie wyskakuje.


Nierozumiem. Błąd pojawia się tylko w tych dwóch grach. Mało ściągnąłem spyro 3 jeszcze z innego źródła i to samo. Troszkę dziwnę. Crash Bandicoot 2 i Ape Escape działają bez zarzutu :o

Liczę na waszą pomoc i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Zardon
Administrator
Administrator
Posty: 510
Rejestracja: 13 stycznia 2005, 18:17
Kontakt:

Post autor: Zardon »

michak pisze:Sciągnąłem gre Spyro 3 (...) Ściągnąłem Crasha Basha (...)
To ściągnij jeszcze majtki, bo chyba za bardzo uciskają to i owo :o . A tak serio - poczytaj regulamin. Temat zamykam.
Obrazek
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5220
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

To ściągnij jeszcze majtki, bo chyba za bardzo uciskają to i owo
ROTFL, muszę sobie zapisać - hasło boskie, idealnie do FAQ się nadaje :)
2BII!2B
Zablokowany