FF8(NTSC) i tańczące FMV :(

Masz nieopisany dotąd problem z konkretnym tytułem i emulatorem ePSXe? Pisz śmiało.
qkiz22
Junior
Junior
Posty: 6
Rejestracja: 23 grudnia 2008, 17:11

FF8(NTSC) i tańczące FMV :(

Post autor: qkiz22 »

Witam mam problem z FF8... posiadam backupa gry zassanego z netu i gdy w czasie wstawki z tańcem Rinoy ze Squallem po tym jak w filmiku zahaczają jakąś inną parkę gra zawiesza mi się na tym pysku dziewczyny i nic więcej się nie dzieje :( muzyka działa normalnie dalej a ten ryj non stop jest w miejscu i mogę se resetnąć ePSXe 1.5.2. i 1.6.0. ...znacie może na to jakiś sposób gram na waszych ustawieniach grafiki i dźwięku...Proszę was o POMOC to jedyny Final którego jeszcze nie zaliczyłem... :cry:
Awatar użytkownika
Muzzy^F8
Senior
Senior
Posty: 227
Rejestracja: 20 czerwca 2003, 05:08

Post autor: Muzzy^F8 »

Jak masz backupa z netu to zrób image z płytyu, którą masz w orginale i zobacz czy też się w tym miejscu zawiesza. :P
Obrazek
Obrazek
Fear my anger. Fear my power.
I'm Dark Angel undercover.
qkiz22
Junior
Junior
Posty: 6
Rejestracja: 23 grudnia 2008, 17:11

Post autor: qkiz22 »

problem w tym że nie mam oryginalnej wersji gry a poza tym to i tak nic by nie dało bo w polsce są tylko wersje PAL a ja jak widać w tytule mam wersję NTSC więc nici z odegrania save'u :cry:
Eysmond
Moderator
Moderator
Posty: 474
Rejestracja: 11 lutego 2007, 12:03

Post autor: Eysmond »

Brak oryginała = brak możliwości zagrania
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator
Posty: 2048
Rejestracja: 17 lutego 2003, 18:50

Post autor: BzyRes »

problem w tym że nie mam oryginalnej wersji gry a poza tym to i tak nic by nie dało bo w polsce są tylko wersje PAL a ja jak widać w tytule mam wersję NTSC więc nici z odegrania save'u
FF8 NTSC bardzo czesto pojawia sie na Allegro. Druga sprawa, konwersja save'ow nie stanowi najmniejszego problemu, wiec nie jestes skazany na wydanie nieuropejskie.
qkiz22
Junior
Junior
Posty: 6
Rejestracja: 23 grudnia 2008, 17:11

Post autor: qkiz22 »

jezeli ktos ma ten problem z FF8 to znalazlem rozwiazanie....wystarczy nagrac obraz na plytke CD-R z najwolniejsza predkoscia ja nagrywalem na 16x i wszystko smiga bez problemu :D :D :D :D :D :D :D :D
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Posty: 5211
Rejestracja: 04 września 2002, 12:21
Kontakt:

Post autor: winter_mute »

jezeli ktos ma ten problem z FF8 to znalazlem rozwiazanie....wystarczy nagrac obraz na plytke CD-R z najwolniejsza predkoscia ja nagrywalem na 16x i wszystko smiga bez problemu :D :D
Chciałbym zauważyć, że jesli posiadasz oryginał to problem nie występuje. EoT
2BII!2B
ODPOWIEDZ