Drżyjcie złośliwcy :] Oto bowiem grono grupy zarządzającej powiększyło się o kolejnego inkwizytora w krucjacie przeciw spamowi i trolom, który ogniem i upomnieniami wyzwoli Wasze dusze z kajdan piaskownicy neostrady :] i nawróci niewiernych na drogę kulturalnego wypowiadania się i poprawnej polszczyzny....
... tyle w kwestii wstępu, ogłaszam więc wszem i wobec iż Eysmond, w uznaniu za długi staż na forum, zawsze prezentowaną kulturę osobistą oraz, a może przede wszystkim przez wzgląd na wysoki zasób wiedzy i chęć podzielenia się nią z innymi zostaje wyniesiony do rangi moderatora wraz z wszelkimi przywilejami z tym związanymi.
Kończąc, życzę wszystkim użytkownikom jak najcieplejszych [niekoniecznie związanych z ogniem i płonącymi stosami] stosunków z najmłodszym moderatorem, Eysmond`owi udanych łowów i egzorcyzmów... a sobie miłej czarownicy z wielkim garnkiem fasolowej [niekoniecznie z biedronki :]
glory glory Eysmond
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
glory glory Eysmond
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2007, 21:55 przez winter_mute, łącznie zmieniany 1 raz.
2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
... ale:W_M z tego co pamiętam to obiecałeś mu moderatora gdy dobije 100 postów ale
1) miałem dużo roboty
2) później zapomniałem
3) później miałem jeszcze więcej roboty
... w sumie to teraz też mam masę pracy :] ... nie znaczy to jednak iż nie pamiętam o:
a) wykończeniu projektu dla Rey`a
b) podesłaniu Ci pewnej rzeczy
c) kilku innych mniej lub bardziej istotnych sprawach
Tak więc, nie pękaj, będzie dobrze
2BII!2B