Jak ustawic emu ps2 bo narazie bios tylko odpala
Jak ustawic emu ps2 bo narazie bios tylko odpala
Mam prozbe pomugł by ktos bo bios niby odpala euro pal v6 ale jak gierke odpalic i jak wszystko skonfigurowac bo sobie nie radze
Hehe, jeśli pytasz o emulator do konsoli playstation 2 to się troszkę rozminełaś ze stronkami, ponieważ epsxe jest emulatorem do konsoli psx (1), a jeżeli chodzi o emulator do konsoli ps2, to jedynym emulatorem jaki mi się nasówa, który możesz mieć to pcsx2 v0.5 . Co do pcsx2 to nie odpala on gierek z konsoli ps2, bo jest jeszcze we wczesnym stadium ewolucji. Jeżeli poczeksz z rok to może będziesz o rok starsza ;D i emu zapewnie też i może wtedy ten emulator wreszcie zacznie do porządku odpalać gierki. Jak narazie możemy na nim zobaczyć tylko bios i parę menu z gierek, a w wersji beta możemy podziwiać parę w pełni odpalanych gierek z prędkością na dobrym kompie 10 fps, a więc z tego wynika, że jeszcze przyjdzie nam poczekać. Co do innych emulatorów na ps2, to są to nsx2 i ps2pe, ale są one jeszcze bardziej zacofane niż pcsx2, a więc na emu ps2 musisz troszkę poczekać.
Romek
No wiesz, mówiąc o tym dobrym kompie to chodziło mi o kartę graficzną GeForce 5950 giga ramu i dwa athlony 64 (np. CKemu), a więc jest to komputer za cenę około 10000 zł. Co do emulacji ps2 to możemy sobie puki co pomarzyć, tak to potraktuj, a emulatoror na dc jest bardzo dobry - Icarus. Tylko z nim jest inny problem, odpala już gierki na gorszym sprzęcie nawet, tylko że autorzy jeszcze nie wypuścili go na światło dzienne, a więc trzeba nam czekać aż go wypuszczą.
Romek