Tekken 4 - starocie
-
- Nowicjusz
Tekken 4 - starocie
Witam wszystkich. Jestem tu nowy chcialem sobie pograc w Tekken 4 ale jak go włanczam to mi sie robi czarny ekran i moge najwyżwj ruszać kursorem. Pomoże mi ktoś ????
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
1) PCSX2 programowo emuluje BIOS - poprostu wybierz HLE
2) Pytanie o warez jest zabronione przez regulamin
3) Nie odpali T4 ponieważ autorzy najwyraźniej nie pracowali na kompatybilnością emulatora z tym tytułem, bądź stwarza on pewne komplikacje w emulowaniu, które uniemożliwiają uruchomienie tej gry na obecnej wersji PCSX2. Zresztą i tak nie ma się co rozwodzić bo emulator i tak potrafi obsłużyć 4 gry na krzyż (dosłownie) i to z prędkością PowerPoint`a. Jedyne co można obecnie uczynić to cierpliwie czekać na lepsze czasy - może za rok będzie lepiej
Pozdrawiam i Dobranoc
/w_m/
2) Pytanie o warez jest zabronione przez regulamin
3) Nie odpali T4 ponieważ autorzy najwyraźniej nie pracowali na kompatybilnością emulatora z tym tytułem, bądź stwarza on pewne komplikacje w emulowaniu, które uniemożliwiają uruchomienie tej gry na obecnej wersji PCSX2. Zresztą i tak nie ma się co rozwodzić bo emulator i tak potrafi obsłużyć 4 gry na krzyż (dosłownie) i to z prędkością PowerPoint`a. Jedyne co można obecnie uczynić to cierpliwie czekać na lepsze czasy - może za rok będzie lepiej
Pozdrawiam i Dobranoc
/w_m/
2BII!2B