Dzwiek-problemy
Dzwiek-problemy
Mam problem z muzyka w grach. W Gran Turismo 2 muzyka (w intro gry) jest bardzo znieksztalcona a odglosy samochodu sa ok. W Tekken nie mam wogole muzyki ale odglosy walki sa . Sciagnolem Peops DSound SPU i skonfigurowalem go tak jak w opisie. POMOCY
DZIEKI ZA POMOC
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Spróbuj plugsa Eternal SPU - jest najlepsiejszy [czyt. najbardziej kompatybilny] i jeśli masz dobry sprzęt to się nie rozczarujesz. Ustaw go tak jak opisane w dziale konfig.W Gran Turismo 2 muzyka (w intro gry) jest bardzo znieksztalcona a odglosy samochodu sa ok.
1) a jaką masz ver. gry - pełną czy obciętąW Tekken nie mam wogole muzyki ale odglosy walki sa
2) Ustaw opcje Sound [w menu wyboru plugsa, nie w samej konfiguracji wtyczki] tak jak pokazane jest w dziale { Konfiguracja> Sound > Czynności Wstępne } bo podejrzewam, że masz wyłączone "CDDASound i/lub ""XA Sound"
2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Kazda gra ściągnięta z Netu może być okrojona > pełna wer Tekken 3 na CD zajmuje 575MB... w ISO będzie zajmować trochę więcej - na oko do 600MB więc jeśli Twoja wersja zajmuje dużo mnie 40-200 MB to możesz się pożegnać z muzą / filmikami... A zresztą szkoda słów do tych ripów z Netu (innych zresztą też)... Jak masz ochotę to poczytaj sobie TEN TEMAT
2BII!2B