To jak na razie wszystkoTemplate->make_filename(): Error - file ./templates/subSilver/bbcode.tpl does not exist
Błedy na Foroom
Błedy na Foroom
Taki główny to to że poznikała większa część tematów.Tzn.niby są , ale wyskakuje komunikat
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Cóż miałem miały problem...
ok. 2km ode mnie zerwały się kable wysokiego napięcia i przez ponad 6 bitych godzin nie miałem prądu - istny koszmar... Najgorsze w tym jest to, że zostałe odcięty w chwili gdy wrzucałem aktualkę i bawiłem się z Forum i wystarczyłaby jeszcze minuta i wszystko działałoby OKI...
Cóż prąd już jest więc poprawiłem co mogłem i kończę przerzucać stronę
Proszę wybaczyć tą małą katastrofę
ok. 2km ode mnie zerwały się kable wysokiego napięcia i przez ponad 6 bitych godzin nie miałem prądu - istny koszmar... Najgorsze w tym jest to, że zostałe odcięty w chwili gdy wrzucałem aktualkę i bawiłem się z Forum i wystarczyłaby jeszcze minuta i wszystko działałoby OKI...
Cóż prąd już jest więc poprawiłem co mogłem i kończę przerzucać stronę
Proszę wybaczyć tą małą katastrofę
2BII!2B
Hiehie, ale stary temat wykopalem Ale moje pytanko dotyczy i forum i bledow wiec nie zakladalem nowego tematu
Mam Opere i jak wskocze na forum, klikne "Zobacz posty od ostatniej wizyty" lista temacikow pokazuje sie , ale przy probie wyswietlenia tematu pokazuje sie cos takiego: "Błąd Ogólny" "Could not get highlight information - highlighted data error". Na IE patrzylem i wszystko chodzi dobrze...
I teraz mam pytanko - to wina mojej opery, w ogole opery czy moze tylko tej wersji opery (8.0 beta chyba ) ? Ma ktos podobny problem ??
Mam Opere i jak wskocze na forum, klikne "Zobacz posty od ostatniej wizyty" lista temacikow pokazuje sie , ale przy probie wyswietlenia tematu pokazuje sie cos takiego: "Błąd Ogólny" "Could not get highlight information - highlighted data error". Na IE patrzylem i wszystko chodzi dobrze...
I teraz mam pytanko - to wina mojej opery, w ogole opery czy moze tylko tej wersji opery (8.0 beta chyba ) ? Ma ktos podobny problem ??
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
To Twoja wersja Posiadam 7.54 i... no cóż... nie działa mi cytowanie selektywne i dodawanie znaczników przy używaniu 'normalnej' (czyt. nie szybkiej) odpowiedzi (a z Invision Power Board mam jakieś problemy chyba z ciasteczkami ), ale takiego błędu jak Ty nie mam
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
Whatever is said in Latin, sounds profound.
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
U mnie wczesniej tez bylo oke - tylko jakos tak w prawie tym samym czasie zainstalowalem sobie ta nowsza opere i bylo chyba przenoszone forum na nowy serwerek:)
A ze na innych forach takiego problemu nie mam to myslalem ze to moze wina forum
Hmm.. wiec albo to wina tej nowej Operki albo mam cos namieszane w opcjach
A ze na innych forach takiego problemu nie mam to myslalem ze to moze wina forum
Hmm.. wiec albo to wina tej nowej Operki albo mam cos namieszane w opcjach