No chlopcy..... mam dla was zaskakujaca wiadomosc. Mam TEKKENA 4 na biurku i wlasnie skonczylem w jego grac na emulatorze ePSXe Rozni on sie troche ( a raczej duzo sie rozni ) od T4 na PS2....
Wady:
- czarno-biala
- bez dzwieku tzn. podkladu muzycznego
- grafika jak Tekken 3
- sie tnie nawet na PSX
SoVa pisze:No chlopcy..... mam dla was zaskakujaca wiadomosc. Mam TEKKENA 4 na biurku i wlasnie skonczylem w jego grac na emulatorze ePSXe Rozni on sie troche ( a raczej duzo sie rozni ) od T4 na PS2....
Wady:
- czarno-biala
- bez dzwieku tzn. podkladu muzycznego
- grafika jak Tekken 3
- sie tnie nawet na PSX
Macie Nie wierzyli mi
I Ty to nazywasz gra ? Takie cudaki jak TK4, to normalka, nic nadzwyczajnego. Wierz mi, ruscy to wbrew pozorom bardzo uzdolnieni ludzie
A ja sie nie zgodze, ostatnio (no moze nie az tak ostatnio) odbyl sie konkurs swiatowy chyba z techniki komputerowej czy cos.
Kto wygral??? POLACY , a Ruscy byli drudzy.
Polak potrafi ;].
winter_mute pisze:a ja poprosze o screena...
skoro chodzi na ePSXe to przeciez nic wielkiego
Prosze bardzo... Screen robilem grajac na emu ePSXe uzywajac przycisku PrintScreen (znajduje sie na klawiaturze). Wiem ze grafika jest dobra bo mam GEFORCE 4 ;D i skonfigurowalem sobie ;]
macie linka www.siec.sulechow.net/~sova/epsxe/screen.jpg
Ale i tak wiem ze DREAM TEAM ePSXe mi nie uwiezy w_m... jakbys zrobil to co ci napisalem to bym wrzucil Chyba wiesz o co chodzi...
To nie moze byc screen z PSX'owej gry... Tosh to obrazek z PS2 poddany monochromatyczneu filtrowi w jakims programie graficznym.
Mnie nie nabiezesz SoVa...