- dodano wsparcie dla generowania 16bitowego obrazu
- dodano wsparcie dla SPTI
- dodano konfiguracje wyświetlania pełnoekranowego (osobno dla PAL/NTSC)
- poprawiono obsługę Valkyrie Profile (GTE i ADPCM)
- poprawiono obsługę ASPI i IOCTL (czyli interfejsów napędów CD/DVD)
pSX v1.2 już jest
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
pSX v1.2 już jest
Przed chwilą do sieci wyciekła najnowsza, oznaczona numerkiem (1.2) wersja dość oryginalnego emulatora PSXa pod mniej oryginalną nazwą pSX, a wraz z nią następująca lista zmian:
... i przyznam szczerze, że niezwykle cieszy mnie fakt iż kompatybilność względem poprzedniej wersji znacznie wzrosła o czym możecie się przekonać samodzielnie testując pSX v1.2. Na tym zakończę życząc Wam miłej zabawy, a osoby złaknione większej porcji informacji nt. tego projektu odsyłam na stronę domową.
2BII!2B
no tak trzymać!!! ale nadal przydałaby sie mała poprawa grafy ;] ale ogólnie to git ;]
edit:
hmm... czy tylko ja sie tu wypowiadam :/?
edit:
hmm... czy tylko ja sie tu wypowiadam :/?
Pentium D 2 rdzenie 2666mhz 1024 DDRII DUAL CHANNEL 2xSamsung 160gb 7200obr GeForce 7300GS 256MB
>>>PSEmu<<< FOREVER
Oj nie ładnie winter mute robic w konia "darmowe gry na ps2" heheeh
>>>PSEmu<<< FOREVER
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
no wiesz co aż taki straszny jeste ??
ludziska nie ma sie czego bać no chyba ze macie ze mną na pienku a narazie nie ma tu takiej osoby... jeszcze
I tak wogóle to co ja takiego mówie
ludziska nie ma sie czego bać no chyba ze macie ze mną na pienku a narazie nie ma tu takiej osoby... jeszcze
I tak wogóle to co ja takiego mówie
Pentium D 2 rdzenie 2666mhz 1024 DDRII DUAL CHANNEL 2xSamsung 160gb 7200obr GeForce 7300GS 256MB
>>>PSEmu<<< FOREVER
>>>PSEmu<<< FOREVER
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Szukanie sprawiedliwosci na tym forum nie lezy w twoich obowiazkach, takze racz pracowac nad soba, zamiast wytykac bledy innym. Jesli twierdzisz, ze ktos tu jest faworyzowany, jestes w wielkim bledzie, a co najgorsze - musisz nauczyc sie z tym zyc.
Kazdy uzytkownik otrzymuje range na jaka zapracowal. Na swoja zapracowales w kilka dni, stad bezdyskusyjny Spammer.
Korzystajac ze sposobnosci, pragne przypomniec wszystkim, ktorzy przypomnienia potrzebuja, ze z forum nie nalezy robic gadu-gadu, dobrze jest pisac na temat, a sprawy prywatne, skargi, zazalenia i fobie nalezy zglaszac poprzez Prywatna Wiadomosc.
Koniec niniejszego watku w komentarzach do newsa.
Kazdy uzytkownik otrzymuje range na jaka zapracowal. Na swoja zapracowales w kilka dni, stad bezdyskusyjny Spammer.
Korzystajac ze sposobnosci, pragne przypomniec wszystkim, ktorzy przypomnienia potrzebuja, ze z forum nie nalezy robic gadu-gadu, dobrze jest pisac na temat, a sprawy prywatne, skargi, zazalenia i fobie nalezy zglaszac poprzez Prywatna Wiadomosc.
Koniec niniejszego watku w komentarzach do newsa.