pSX v1.2 już jest

Nowinki ze świata związane z emulacją systemu Sony PlayStation
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Kontakt:

pSX v1.2 już jest

Post autor: winter_mute »

Przed chwilą do sieci wyciekła najnowsza, oznaczona numerkiem (1.2) wersja dość oryginalnego emulatora PSXa pod mniej oryginalną nazwą pSX, a wraz z nią następująca lista zmian:
  • dodano wsparcie dla generowania 16bitowego obrazu
  • dodano wsparcie dla SPTI
  • dodano konfiguracje wyświetlania pełnoekranowego (osobno dla PAL/NTSC)
  • poprawiono obsługę Valkyrie Profile (GTE i ADPCM)
  • poprawiono obsługę ASPI i IOCTL (czyli interfejsów napędów CD/DVD)
Standardowo oprócz garści informacji w promocji świątecznej zamieszczam kilka screenów, tym razem z mniej oryginalnych gier ( nastepnym razem postaram się bardziej :] ) jako, że nie omieszkałem przetestować świerzej odsłony tego obiecującego programu również na nich...
Obrazek Obrazek Obrazek
... i przyznam szczerze, że niezwykle cieszy mnie fakt iż kompatybilność względem poprzedniej wersji znacznie wzrosła o czym możecie się przekonać samodzielnie testując pSX v1.2. Na tym zakończę życząc Wam miłej zabawy, a osoby złaknione większej porcji informacji nt. tego projektu odsyłam na stronę domową.
2BII!2B
Bomber
Senior
Senior
Kontakt:

Post autor: Bomber »

no tak trzymać!!! ale nadal przydałaby sie mała poprawa grafy ;] ale ogólnie to git ;]

edit:
hmm... czy tylko ja sie tu wypowiadam :/?
Pentium D 2 rdzenie 2666mhz 1024 DDRII DUAL CHANNEL 2xSamsung 160gb 7200obr GeForce 7300GS 256MB
>>>PSEmu<<< FOREVER

Oj nie ładnie winter mute robic w konia "darmowe gry na ps2" heheeh
winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Kontakt:

Moze ludzie się boja polemiki jaką z Tobą prowadziłem swego czasu w komentarzach do niusa... ale nie byłbym soba gdybym nie powiedział...

Oj Bomber, Bomber jak Ty już coś napiszesz... :D - o przycisku "Zmień" słyszałeś kiedyś?
2BII!2B
Bomber
Senior
Senior
Kontakt:

no wiesz co aż taki straszny jeste ?? :lol:
ludziska nie ma sie czego bać no chyba ze macie ze mną na pienku a narazie nie ma tu takiej osoby... jeszcze :twisted:
I tak wogóle to co ja takiego mówie :roll: :?:
Pentium D 2 rdzenie 2666mhz 1024 DDRII DUAL CHANNEL 2xSamsung 160gb 7200obr GeForce 7300GS 256MB
>>>PSEmu<<< FOREVER

winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Kontakt:

Bomber pisze:I tak wogóle to co ja takiego mówie
Oj Bomber, Bomber, nie dość że robisz źle to jeszcze nie wiesz co... Opcja/przycisk zmień najczęściej słuzy u nas do poprawiania wpisów gdy posty znajduja się jeden pod drugim... jush wiesh o co mi chodzi :?: :D
2BII!2B
Bomber
Senior
Senior
Kontakt:

kurde ty mnie nie lubisz chyba :cry:
kurde nie można skaować :/
>>>PSEmu<<< FOREVER

winter_mute
TROLOŻERCA
TROLOŻERCA
Kontakt:

kurde ty mnie nie lubisz chyba
Nie lubię jak ktoś wali post pod postem - ot cała filozofia... a co do Twojej osoby nie mam jeszcze wyrobionego zdania.
Bomber pisze:kurde nie można skaować :/
Poprawiłem, ale żeby był to ostatni raz :)
2BII!2B
Bomber
Senior
Senior
Kontakt:

sorry zapomniałem sie :roll: no ale tak jeszcze nie robiłem wiec ten raz przymknij oko :twisted: to się więcej nie powtórzy :wink:
>>>PSEmu<<< FOREVER

Awatar użytkownika
Daniu
Spammer
Kontakt:

Post autor: Daniu »

Ej nie to jest przesada Bomber nawija post za postem i ma range user a ja mam spammer gdzie sprawiedliwość ?
Bez wyjątku tak już to jest poprostu w każdym z nas to żyje i każdy ma swój Old School...
Awatar użytkownika
BzyRes
Administrator
Administrator

Post autor: BzyRes »

Szukanie sprawiedliwosci na tym forum nie lezy w twoich obowiazkach, takze racz pracowac nad soba, zamiast wytykac bledy innym. Jesli twierdzisz, ze ktos tu jest faworyzowany, jestes w wielkim bledzie, a co najgorsze - musisz nauczyc sie z tym zyc.

Kazdy uzytkownik otrzymuje range na jaka zapracowal. Na swoja zapracowales w kilka dni, stad bezdyskusyjny Spammer.

Korzystajac ze sposobnosci, pragne przypomniec wszystkim, ktorzy przypomnienia potrzebuja, ze z forum nie nalezy robic gadu-gadu, dobrze jest pisac na temat, a sprawy prywatne, skargi, zazalenia i fobie nalezy zglaszac poprzez Prywatna Wiadomosc.

Koniec niniejszego watku w komentarzach do newsa.
ODPOWIEDZ