Final Fantasy IX
Final Fantasy IX
Witam mam mały problem a mianowicie , gra na emulatorze działa za szybko wszystkie filmiki także , i nie mam pojęcia czym może być to spowodowane . Z góry dziękuje za pomoc . Pozdrawiam.
Witam ja mam inny problem dotyczcy FF IX otoz gdy zaczyna sie walka z dolu ekranu po prawej strony powinnien byc funkcje dotyczce walki takie jak atak magia rczeczy itp u mnie to nie wystepuje nie wiem dlaczego dodam jeszcze ze grajac wczesniej nie mialem zadnych problemow z gra
W pluginie graficzym zaznaczylem opcje special games fixes i G4 Polygon Cache ale nie pomoglo.
Bylbym wdzieczny za pomoc
Moho sproboj zmienic plugin graficzny powinno pomoc.
W pluginie graficzym zaznaczylem opcje special games fixes i G4 Polygon Cache ale nie pomoglo.
Bylbym wdzieczny za pomoc
Moho sproboj zmienic plugin graficzny powinno pomoc.
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Witam
Mam problem z FFIX, nie wiem czy to nie jest wada .ISO ale grałęm sobie całkiem fajnie i w jednym momencie a mianowicie gdy Zidane, vivi, Garnet wchodza na statek latający po zabiciu tego maga No.2, odpala się filmik, że odlatują i w pewnym momencie się zacina i nic się nie da zrobić. Prubowałem z różnymi pluginami graficznymi, nagrałem na płyte i dalej się przycina. Ktoś to miał?? Da się jakoś przeskoczyć filmik? Może ktoś ma savy i może mi wysłać?
Mam problem z FFIX, nie wiem czy to nie jest wada .ISO ale grałęm sobie całkiem fajnie i w jednym momencie a mianowicie gdy Zidane, vivi, Garnet wchodza na statek latający po zabiciu tego maga No.2, odpala się filmik, że odlatują i w pewnym momencie się zacina i nic się nie da zrobić. Prubowałem z różnymi pluginami graficznymi, nagrałem na płyte i dalej się przycina. Ktoś to miał?? Da się jakoś przeskoczyć filmik? Może ktoś ma savy i może mi wysłać?
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Nie jest to wina ISO:Mam problem z FFIX, nie wiem czy to nie jest wada .ISO
1) ePSXe w wersji 1.5.2, plus
2) plugin graficzny Petes OpenGL/D3D DX6, plus
3) we wtyczce ustaw opcję Off-Screen drawing na "3: Enhanced".
Załaduj ostatni save`a z memorki jednocześnie spełniając trzy powyższe warunki, jeśli zrobisz inaczej gra się będzie zacinać.
2BII!2B