Otoz szukalem przez dwa dni taka strone jak ta i jestem z tego zadowolony otoz z tej strony sciagnolem pluginy oraz programik ePSX 1.5.2 czy jakos tak jezeli chodzi o ustawienia pluginu graficznego to mam tak samo jak administrator tego forum a do cd-romu mam taki plugin jaki jest zalecany przez was i w trakcie konfiguracji jest brak plika d3d9.dll nie wiem o co chodzi itp uruchamiam plytke z CD niby czyta ale w ogole nie ma obrazu nic a nic nie wiem co mam zrobic moze wy cos wiecie na ten teamt??:) mam
win XP
athlon 1.2 GHZ
radeon 9000PRO 128 DDR 550 mhz
WD Caviar HDD
sb PCI 128
doradzicie cos??:)
Brak jakiegos plika!!!
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
sprobuj zainstalowac DX9 - przynajmniej na to wskazuje blad o ktorym piszesz.
BTW; co to za plugin? bo wyglada to bardzo dziwnie - taki blad nie powinien sie pojawic bo zaden plugs (chyba oprocz Nick3D, ktory jest prawdde mowiac niezbyt popularny) nie wymaga zainstalowania DirectX w wersji 9.
BTW; co to za plugin? bo wyglada to bardzo dziwnie - taki blad nie powinien sie pojawic bo zaden plugs (chyba oprocz Nick3D, ktory jest prawdde mowiac niezbyt popularny) nie wymaga zainstalowania DirectX w wersji 9.
2BII!2B
Dziekuje was bardzo za pomoc po zainstalowaniu DirectX 9.0 wszystko oki najnowzse stery zainstalowalem i gran turismo chodzi jak marzenia aaa juz chcialem kupic konsolke a jezeli chodzi o plugin to mam
Pete`s GPU w wersji 1.74 czy jakos tak wg mnie to jedne z lepszych tak przypuszczam pozdrawiam was bardzo i cieszy mnie bardzo to ze znalazlem wlasnie ta stronke ktora szukalem przez 2 dni ale mam ja browki dla was :]
Pete`s GPU w wersji 1.74 czy jakos tak wg mnie to jedne z lepszych tak przypuszczam pozdrawiam was bardzo i cieszy mnie bardzo to ze znalazlem wlasnie ta stronke ktora szukalem przez 2 dni ale mam ja browki dla was :]