685 MB (bajtów: 718 503 072) moja wersja ma tyle a i mam pytanie. a raczej problem.
gra na pierwszej wstawce gubi klatki. podczas gry fps potrafia spasc z 60 na 15 na pol sekundy co jakiś czas. załamuje mnie to i nie moge grać.
mam kompa zabytek...
1,8 proc.
gf 2 64 400 mx
256 ramu...
ale nigdy nie miałem z emulacja problemów... przeszedłem ff7 i wiele innych gier. a tu jest problem :/ poradzi ktos cos jakies bardzej szczegółowe ustawienia emulatora moze? chociaz juz wielu opcji próbowałem. może iso mam jakies walniete? pozdro
Ważny Update. Gra wieszała się w siedzibie Etosu. Błąd został naprawiony, a patch wyląduje na serwerze za około 30 minut.
Przepraszam wszystkich, którzy już ściągnęli patcha za ten kłopot.
Kolejna aktualizacja: Gra wieszała się na mapie świata jeżeli była uruchomiona na PSP i PSXie. Naprawiłem ten błąd. Stosowna łatka jest do pobrania na stronie midgar.psemu.pl/xgpl (pobierajcie tylko 40-megowego patcha :] )
Przepraszam wszystkich, którym błąd uniemożliwił grę.
Niestety musicie spatchować ponownie angielski image.Tym, którzy będą pobierać łatki regularnie radzę zachować sobie iso ze spatchowanymi filmami Te się raczej nie zmienią
Mam niemały problem. Wgrałam spolszczenie i te filmy do mojego obrazu płyty, niby wszystko ok. Co ciekawe, włączam grę przez ePSXe i zaraz po tym logo SquareSoft zamiast menu, pojawiają się u mnie strony świata. N jest czerwone, a reszta biała. Cokolwiek klikam, to nie przechodzi. Co mam w takiej sytuacji zrobić?
Jakich rozmiarów masz obraz pierwszej płyty i w jakim formacie on jest?
Podałeś zero informacji, ale z tego co piszesz wnioskuję, że masz zwalony obraz, który nie pokrywa się strukturą z tym z oryginalnego CD.