Nowości na forOOm
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Nowości na forOOm
W tym temacie będę Was informował o wszelkich nowościach i zmianach na Forum...
Pytania i propozycje odnośnie tego tematy proszzę przesyłać przez PW
26.01.2003 Dodałem nową Galerię avatarów z gry ChronoCross
Pytania i propozycje odnośnie tego tematy proszzę przesyłać przez PW
26.01.2003 Dodałem nową Galerię avatarów z gry ChronoCross
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
10.03.2003 <- dodałem obsługe kolejnego polskiego komunikatora = = TLEN = = jeśli chcesz korzystać z tej funkcji - udaj się do swojego profilu i wprowadź odpowiednie dane... Odświerzyłem też niektóre przyciski (jeśli nie widzisz zmian warto usunąć Tymczasowe pliki Internetowe )
BTW; mam nadzieję że nikomu nie przyjdzie do głowy wysyłać mi wiadomości na TLEN bo konto stworzyłem jedynie dla potrzeb testowych podczas tworzenia opisanej wyżej funkcji na forOOm [czyt. nie korz\ystam z konta < nie odpisuje na wiadomości :] ...
BTW; mam nadzieję że nikomu nie przyjdzie do głowy wysyłać mi wiadomości na TLEN bo konto stworzyłem jedynie dla potrzeb testowych podczas tworzenia opisanej wyżej funkcji na forOOm [czyt. nie korz\ystam z konta < nie odpisuje na wiadomości :] ...
2BII!2B
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
Eee, sory że zwracam uwagę na takie drobne błędy ale jak się kliknie na profil, i ukazują się informacje o użytkowniku, to na samym dole jest napisane zamiast avatary spoza serwisu, avatory spozaa serwisu.
Sory że wytykam takie drobnostki ale już ktoś (chyba Tomi19) na tym forum założył temat pt. "Jak dodać avator?".
Sory że wytykam takie drobnostki ale już ktoś (chyba Tomi19) na tym forum założył temat pt. "Jak dodać avator?".
;> Steel POWAH ;>
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
-
- TROLOŻERCA
- Kontakt:
13.07.2003 -> dodałem opcję szybkiej odpowiedzi. Teraz by odp. na dany temat nie trzeba przekopywać się przez gąszcz linków - wystarczy wpisać wiadomość w okienko pod ostatnim wpisem i kliknąć przycisk "Szybka odpowiedź". Ma to swoje wady (brak pasków formatowania tekstu), ale i zalety (szybkość), a starzy wyjadacze i tak pewnie znają komendy formatujące i oznaczenia emotionów na pamięć...
-> wprowadziłem auto-formatowanie tytułu wiadomości - niech no teraz spróbuje wpisać cały tytuł wielkimi literami
-> znów zmieniłem galerię z Tekkena - jakoś nie byłem w pełni zadowolony z poprzedniej. Może tym razem ava zagoszczą na dłużej niż miesiąc ... hehe ... a może mnie talent męczył
-> wprowadziłem auto-formatowanie tytułu wiadomości - niech no teraz spróbuje wpisać cały tytuł wielkimi literami
-> znów zmieniłem galerię z Tekkena - jakoś nie byłem w pełni zadowolony z poprzedniej. Może tym razem ava zagoszczą na dłużej niż miesiąc ... hehe ... a może mnie talent męczył
2BII!2B